Savaitgalį Vilniuje – įspūdingos sunkiosios technikos premjeros

Parodoje „Transbaltica“ kas antri metai tradiciškai susirenka krovinių vežėjai, automobilių gamintojai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 5, 2014, 5:24 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 7:27 AM

Šiemet parodoje lankytojai galės pamatyti pačius didžiausius automobilius – kelių vilkikus, kitokius sunkvežimius, jiems skirtas priekabas.

Įgaliotasis atstovas „Volvo Lietuva“ parodos „Transbaltica“ lankytojams pristatys naujosios „Volvo FH“ serijos vilkikus su moderniomis kabinomis ir aukščiausios klasės jėgos agregatais.

„Volvo FH“ modelis buvo kuriamas atsižvelgiant į patogumą vairuotojams ir siekiant padidinti krovinių pervežimo įmonių pelningumą.

Įmonės stende, 5-oje „Litexpo“ parodų salėje, bus eksponuojami du skirtingų komplektacijų naujieji „Volvo FH“ 4x2 konfigūracijos vilkikai su 460 AG varikliais.

Vienas jų – Lietuvos ekonomiško sunkvežimių vairavimo „The Drivers’ Fuel Challenge“ varžybose važiuojantis vilkikas su padedančiomis taupyti degalus funkcijomis ir įranga.

Lankytojai taip pat galės susipažinti su „Volvo“ sunkvežimiams skirtų atsarginių dalių, techninės priežiūros ir remonto pasiūlymais.

Parodoje „Transbaltica“ pristatomas naujasis „Volvo FH“ yra pelnęs tarptautinį Metų sunkvežimio 2014 ir Lietuvos Metų sunkvežimio 2014 apdovanojimus.

„Volvo FH“ sunkvežimiai siūlo neprilygstamą valdymą, labai primenantį lengvojo automobilio vairavimą. Tai užtikrina du unikalūs sunkvežimių pramonėje sprendimai – nepriklausoma priekinė pakaba ir „Volvo“ dinaminio vairavimo sistema.

MAN atstovybė „Adampolis“ parodoje pristatys MAN „Euro 6“ sunkvežimių gamą. Be to, šiame stende bus galima apžiūrėti MAN „TopUsed“ naudotus sunkvežimius su garantija.

Taip pat bendrovė žada Lietuvoje neregėtą premjerą – Slovėnijoje gaminamus „TAM-DuraBus“ autobusus, kurių kainos ir kokybės santykis itin tinkamas mūsų šaliai.

Bendrovė „Patikima linija“ parodoje eksponuos naujausią Lietuvoje sukurtą ir pagamintą autovežį.

Pasak gamintojų, nuo senesnių modelių šis išsiskiria mažesniu svoriu. Dėl to vežėjai sutaupys nemažai degalų. Nors konstrukcijos yra lengvesnės, autovežio tvirtumas dėl to nenukentėjo.

Autovežis bus ne tik ekonomiškesnis, bet ir lengviau naudojamas – dėl naujų inžinerinių sprendimų automobilius bus galima lengviau pakrauti ir iškrauti.

„Patikima linija“ atstovai „Litexpo“ rūmuose švęs dešimtmetį parodose – tiek laiko jie be perstojo dalyvauja šiuose rūmuose rengiamose transporto parodose.

Kartu su paroda „Transbaltica“ šiemet vyks ir kita paroda „Automechanika“, kurioje laukia daugybė automobilių remonto, priežiūros, detalių, aksesuarų naujienų.

Apžiūrėję parodos naujoves, lankytojai galės rungtis dėl vertingų prizų kasdien vykstančioje „Inter cars“ viktorinoje, varžytis „Tengtools“ „PitStop“ zonoje vykstančiose rato nuėmimo ir uždėjimo varžybose, kitokiose momentinėse rungtyse ir pelnyti šios bendrovės prizus.

Daugiausia renginių lankytojų laukia šeštadienį – „Litexpo“ bus surengta „Tuning Team Taurė 2014“, kurioje bus galima išvysti daugybę originalių automobilių, išsiskiriančių ne tik įdomiais kėbulais, bet ir originaliomis garso sistemomis.

Šeštadienį parodose bus surengtas Lietuvos komercinio automobilio 2014 finalinis rinkimų etapas, o visus renginius vainikuos įspūdinga Vežėjų gegužinė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.