Pistolete, iššauk priešo kišenėje!

Labai nesužeisk, nes vaikis kvailutis: pistoletą ČZ-92 nugvelbė ten, kur turėjo demonstruoti protą, – studijų mugėje. Net šovinių jame nebuvo. Pareigūnas, kuris per paskaitą abiturientus privalėjo įtikinti, jog rinktis akylo policininko profesiją šitaip šaunu, irgi liko neįvykdęs misijos.

Daugiau nuotraukų (1)

Audronė Urbonaitė

Feb 9, 2015, 3:46 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 5:23 PM

Visiems – galimybė penkeriems metams į priekį šaipytis, kaip mus apgins policija, jeigu iš tikro kas nors iššoktų prieš nosį su ginklu rankoje! Kur čia pastebėsi, jei tas ginkliukas, – vos 320 gramų!

Bet ką iš tiesų reiškia šis keistas įvykis?

Jei ginklą nušvilpė piemuo, reiškia, nemoka skaityti. Nesupranta, kad kiekvienas neramumas viešoje vietoje, kur susiburia daug žmonių, šiuo metu itin nenaudingas visuomenei: sėja nerimą ir nesaugumo jausmą. Kas sumokėjo vyrukui, kad šis sukeltų mintį, jog mieste visur pavojinga? – gali, pavyzdžiui, imti ir išlėkti aukštyn visi Parodų rūmai aukštyn imitavus čečėnus.

Na, šį sykį imituotų Šalčininkų sukilimą. O netaisyklingai kalbantys kiek pašaudytų.

Jeigu nukniauktas pistoletas yra skystų smegenų pokštas, jis vis tiek labai nemalonus, kai netrukus pranešama, jog naktį veikiantis prekybos centras „Maxima“ užminuotas. Kyla klausimas, ar kvailių Lietuvoje tiek daug, ar labai pigiai pirktų agentėlių, kurių tikslas – gąsdinti, jog bus dar ne taip, kai anie ateis.

Kurie? Patys pasukite galvą.

P.S. Kadangi pati buvau priversta išeidama iš „Litexpo“ rūmų pusantros valandos stovėti labai šaltame vėjyje, kol išeinančius iš teritorijos patikrins, šiandien turiu temperatūros – darbo diena prapuolė. Kas mokės? Ar tas pienburnis su vištos smegenėlėmis?

Verčiau jau jis, nei sistema, kuri norėtų miestą paversti chaosu ir įbauginti, jog laukia dar ne toooookie dalykai. Eikit pas mamytę – pasiprašyti, kad nusuktų ausį. Jeigu ji ne struktūros darbuotoja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.