EUROLYGA 2023

Su problemomis susidūręs ir įspūdingą antrąją vietą užėmęs R. Baciuška pernelyg nedžiūgauja: „Žinome, ką darome“

Rokas Baciuška ir Orolis Vidalis septintąją Dakaro ralio dieną Saudo Arabijoje tiesiog skriejo per trasą ir motobagių T3 klasėje užėmė sekmadienio dalyje užėmė antrąją vietą. Po septintosios varžybų dienos lietuvis teigė, kad buvo susidūręs su problemomis, o kartu dėl gero pasiekto rezultato nenorėjo prisišnekėti.

R.Baciuška.<br>Stopkadras.
R.Baciuška.<br>Stopkadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 14, 2024, 9:45 PM, atnaujinta Jan 14, 2024, 9:46 PM

Bendroje įskaitoje po septintosios dienos mūsiškių ekipažas pakilo į penktąją poziciją ir turi nemažai šansų pakovoti dėl aukščiausių Dakaro ralio vietų.

Sekmadienį R.Baciuška ir O.Vidalis finišavo antri ir nuo šios dienos dalies nugalėtojų Mitchello Guthrie‘o ir Kellono Walcho atsiliko vos 5 min. 38 sek.

Lietuvis pasibaigus dienai tikino, kad rezultatas galėjo būti ir geresnis, tačiau pridūrė, kad kol kas nenori prisišnekėti.

„Šiandien buvo visokių dalykėlių. Sulūžo mano durų užtvirtinimas, tad turėjau truputį sustoti. Teko užgaišti laiko, truputį paklaidžiojome, kol radome tašką, valgėme dulkes.

Šiandien palei kilometražą buvo ilgiausias ruožas. Bet iš esmės gerai – baigėme antri.

Liko dar penkios dienos, bet ramiai. Nieko prisišnekėti nereikia. Važiuojame, žinome, ką darome, žinome, ko tikėtis. Reglamentas visiems vienodas. Gerai, kad pažiūrėjo, reiškiasi yra tų taisyklių. Pakilau per dvi pozicijas. Jų (lenkų) nelaime nesidžiaugiu, baigė Dakarą anksčiau nei turėjo baigti, bet kaip sakoma – jie patys kalti“, – pasakojo R.Baciuška.

Visus 7-osios dienos rezultatus galite skaityti čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.