Koncerto žiūrovai patys sprendė, ką atlikėjams dainuoti

Šeštadienį per „Lietuvos ryto” televiziją buvo transliuojamas koncertas „You Do Music”.

Koncerto akimirka.
Koncerto akimirka.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-03-01 20:54, atnaujinta 2018-02-15 19:33

Scenoje – 8 atlikėjai ir grupės, koncerto dainų sąraše – 41 kūrinys. Kokia eiga jie eis į sceną ir kurias dainas atliks, iki koncerto nežinojo net patys artistai.

Tiesioginę TV transliaciją iš sostinės „Litexpo” rūmų Lietuvai nusprendė padovanoti kompanija TEO. Koncerto partneris „Lietuvos ryto” televizija pasirūpino, kad visa šalis šį šou galėtų pamatyti gyvai, o kad muzikantų pasirodymų neatskirtų tylos pauzės, koncertą vedė žinomų TV ekrano žmonių trijulė – aktorius Vytautas Rumšas jaunesnysis, grupės „ŠarkA” narė Ieva Stasiulevičiūtė ir humoro laidos „Žinių naujienos” žvaigždė Timūras Augucevičius.

Prie starto linijos išsirikiavo aštuonios Lietuvos muzikos žvaigždės: Jurga Šeduikytė, Donatas Montvydas, „Biplan”, „Pelenai”, Beissoul ir Einius, „Golden Parazyth”, Violeta ir Vilius Tarasovai bei „Pop Ladies”.

Kiekvienas parengė po keletą kūrinių, tačiau nė vienas nebuvo tikras, kurias dainas teks atlikti, mat tai lems patys koncerto žiūrovai.

Interneto adresu www.teo.lt/koncertas šią savaitę dar buvo registruojami GALA vartotojai, kurie į koncertą pateko nemokamai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.