„Mis Lietuva 2013“: S. Burbaitė tik dabar pradeda tikėti savo sėkme

Pirmiausia, be galo džiaugiuosi, kad patekau į „Mis Lietuva 2013“ finalą. 13 - mano laimingas skaičius, tikiu, kad gali atnešti sėkmę šiame konkurse.

Finalininkė Simona Burbaitė.<br>Asmeninis archyvas
Finalininkė Simona Burbaitė.<br>Asmeninis archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

Simona Burbaitė

Jul 15, 2013, 5:53 PM, atnaujinta Mar 3, 2018, 12:55 AM

Atrankos metu mačiau nemažai ypatingų merginų ir išgirdusi savo numerį šiek tiek pasimečiau. Bet dabar jau pradedu tikėti tuo, kas vyksta. Labai smagu, kad į finalą pateko ir 4 merginos, kurios kartu su manimi dalyvavo „Mis Aukštaitija 2013“ konkurse.

Jau įvyko pirmoji fotosesija. Jai ruošėmės labai kruopščiai. Labai norėčiau padėkoti mūsų kirpėjai, kuriai teko susukti nemažai kuodukų, „Kristianos“ visažistei Renatai, kuri makiažą atliko nuostabiai! Taip pat visai komandai, kuri dirbo su mumis - fotografams, stilistams, operatoriams, žurnalistams.

Visi įdėjome daug darbo ir tikiuosi gausime gerą rezultatą. Kaip jau minėjau - ir šukuosena, ir makiažas, ir bikini, ir aksesuarai, ir visi aplink dirbantys žmonės buvo šaunūs.

Žinau, kad tai tik pradžia ir mūsų dar laukia ilgas kelias iki tos dienos, kai viena iš mūsų pasipuoš karūna ir taps „Mis Lietuva 2013”, tačiau aš šiuo keliu pasiruošusi eiti. Visoms merginoms linkiu sėkmės ir kantrybės!

Rugpjūčio 15 dieną įspūdingą grožio konkursą iš Palangos tiesiogiai transliuos „Lietuvos ryto“ televizija. Naujienas apie pasiruošimą  konkursui „Mis Lietuva 2013“ sekite portale www.lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.