„Mis Lietuva 2013“: V. Simanavičiūtė atskleidė būdą, kaip išsiskirti iš kitų gražuolių

Sveiki. Esu Vilmantė Simanavičiūtė, grynakraujė aukštaitė. Gimiau ir augau Aukštaitijos sostinėje – Panevėžyje, man yra 20 metų. Šiuo metu studijuoju VU TVM verslo finansus ir dirbu auditoriaus padėjėjo asistente. Mados pasaulyje jau sukuosi nuo paauglystės, tad esu atstovavusi Lietuvai pasauliniuose grožio konkursuose ir šaliai parvežusi garbingų apdovanojimų.

Daugiau nuotraukų (1)

Vilmantė Simanavičiūtė

Jul 17, 2013, 1:12 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 11:35 PM

Dirbu modeliu. Iš tikrųjų konkurso „Mis Lietuva“ anketą pildžiau trečią kartą ir, kaip sakoma, trečias kartas nemelavo ir aš patekau į konkurso finalą. Tad šį kartą noriu pasidalyti su jumis pirmaisiais įspūdžiais iš konkurso „Mis Lietuva 2013“ atrankos ir pirmosios finalininkių fotosesijos.

Kvietimą atvykti į atranką gavau penktadienį ir kaip tik tuo metu buvau pakeliui į pajūrį. Aišku, labai apsidžiaugiau ir nuo tos akimirkos nekantriai pradėjau laukti atrankos dienos. Nuotaika ir šypsena veide nedingo visą savaitgalį. Ir štai, atėjo lemtinga diena – trečiadienis. Į darbą tą dieną nenuėjau, nes atranka prasidėjo jau 11 val. ryto. Įžengusi į viešbutį suvokiau, kad atrinktos tikrai stiprios, gražios ir charizmatiškos merginos. Uždaviau sau klausimą: kaip išsiskirti iš visų 50 merginų, kad patekčiau į finalą? O atsakymas tuo metu atrodė visiškai paprastas: būk savimi ir svarbiausia nesijaudinti.

Bet jaudulys tikrai buvo. Gyvenime laikausi principo, kad svarbu dalyvauti, išbandyti save naujose srityse, tad susiėmiau į rankas ir drąsiai, su šypsena veide žengiau į sceną. Visos dalyvavusios merginos viena kitai linkėjo sėkmės ir tikrai viena kitą palaikė! Man buvo džiugu, kad į atranką buvo pakviestos dar trys aukštaitės – visos kartu dalyvavome šiais metais vykusiame konkurse „Mis Aukštaitija 2013“.

Atranka prabėgo greitai. Atėjo ta akimirka, kai visos merginos buvome dar kartą pakviestos į sceną, kad išgirstume finalininkių vardus. Išgirdusi savo draugių, „Mis Aukštaitija 2013“ dalyvių vardus, labai džiaugiausi, bet, kai išgirdau, kad 39 numeris (tą dieną šis numeris man atnešė sėkmę) taip pat pateko į finalą, visų pirma, mintyse padėkojau tėveliams, kurie nuo pat mažų dienų mane auklėjo ir įskiepijo, kad svarbu dalyvauti ir džiaugtis Tau gyvenimo duotu šansu tapti kokio nors renginio dalimi. Aišku, labai džiaugiausi, kad patekau tarp 15 finalisčių! Atranka baigėsi ir atėjo laikas fotosesijų derinimui, sutarčių pasirašinėjimui ir kitiems dalykams. Visos suvokėme, kad šis mėnuo iki finalo bus labai sunkus, bet kartu ir labai įdomus, juk mes tapome „MIS LIETUVA 2013“ FINALININKĖMIS.

O dabar noriu papasakoti apie fotosesiją. Pirmoji fotosesija įvyko praėjusį penktadienį. Nuo pat ankstaus ryto vizažistai, kirpėja gražino ir puošė visas „mises“. Fotosesija buvo puiki proga visoms pasikalbėti ir, manau, tikrai susibendravome. Visa komanda dirbo labai operatyviai ir viską paaiškindavo tikrai puikiai. Kiekviena finalininkė su bikiniu pozavo atskirai, o po viso šito buvo bendra finalisčių nuotrauka „TV antenos“ viršeliui. Galiu jus visus užtikrinti, kad tai bus pats gražiausias, originaliausias „Mis Lietuva“ finalisčių viršelis.

Visos stengėmės atrodyti nepriekaištingi ir išpildyti visus fotografės lūkesčius. Fotosesija praėjo tikrai sklandžiai ir labai smagiai.

Na ką, atėjo laikas kiekvienos finalininkės interviu. O čia tai buvo daug juoko, kartais pasimetimo. Juk daugumai toks interviu buvo pirmą kartą. Bet mes įveikėme stresą, jaudulį ir, manau, kiekviena puikiai pristatėme savo asmenybę. Diena prabėgo labai greitai. Įspūdžių tikrai labai daug ir jų visų sutalpinti čia neįmanoma. Dabar jau pasiilgau visų merginų ir laukiu mūsų kito susitikimo. Jaučiuosi labai laiminga, kad mane palaiko artimieji ir draugai. Gyvenimas jau išmokė, kad tokiomis akimirkomis supranti, kas yra tavo tikrieji draugai.

Na, o jums, mieli skaitytojai, linkiu geros, darbingos savaitės! Pradėkite kiekvieną dieną su šypsena veide ir nepamirškite sekti „Mis Lietuva 2013“ naujienų portale www.lrytas.lt.

Rugpjūčio 15 dieną įspūdingą grožio konkursą iš Palangos tiesiogiai transliuos „Lietuvos ryto“ televizija. Naujienas apie pasiruošimą konkursui „Mis Lietuva 2013“ sekite portale www.lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.