„Mis Lietuva 2013“: V. Vaičaitei patekti į finalą padėjo nuoširdumas

Prisiminus „Mis Lietuvos“ atrankos dieną mane aplanko smagūs prisiminimai, o veidą papuošia plati šypsena. Įžengus pro duris pirma mintis, kuri mane aplankė, – kad šiais metais labai daug gražių ir charizmatiškų mergaičių, bus įdomu stebėti atranką.

Finalininkė Viktorija Vaičaitė.<br>Asmeninis archyvas
Finalininkė Viktorija Vaičaitė.<br>Asmeninis archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

Viktorija Vaičaitė

Jul 18, 2013, 12:31 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 10:50 PM

Stebėdama viena po kitos pasirodančias merginas žavėjausi jų drąsumu ir komunikabilumu, kol galiausiai atėjo ir mano eilė. Bendraudama su komisija jaudinausi, kadangi girdėjau, kaip kitos merginos jaudinosi ir kokie klausimai buvo joms uždavinėjami.

Bet pasitelkus savo nuoširdumą ir gerą nuotaiką, pokalbis, manau, praėjo greitai, sklandžiai ir su daug juoko. Finalo pabaigoje išgirdusi savo skaičiuką buvau labai laiminga, mane užplūdo teigiamos emocijos. Pradėjau dar labiau savimi tikėti. Manau, kad gerumu ir nuoširdumu gali daug laimėti. Tos dienos laimėjimas man buvo patekimas į „Mis Lietuvos“ finalą.

Pirmoji fotosesija taip pat sukėlė nepamirštamų įspūdžių. Buvau labai sužavėta fotografės darbu, kiek spėjau pamatyti nuotraukų, jos visos buvo tobulos, prieš tai buvau įsitikinusi, kad esu nefotogeniška, bet tos dienos fotosesija mano požiūrį pakeitė.

Rugpjūčio 15 dieną įspūdingą grožio konkursą iš Palangos tiesiogiai transliuos „Lietuvos ryto“ televizija. Naujienas apie pasiruošimą konkursui „Mis Lietuva 2013“ sekite portale www.lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.