„Mis Lietuva 2013“: J. Steponavičiūtę trikdo fotografų dėmesys

Visai neseniai Lietuvoje daugelis miestų bei šalies sričių išsirinko savo grožio karalienes. Buvau viena iš tų merginų, kuri nutarė sudalyvauti „Mis Aukštaitija 2013“ konkurse. Sėkmė jame mane ir paskatino išmėginti savo jėgas „Mis Lietuva 2013“.

Finalininkė J. Steponavičiūtė.<br>Asmeninis archyvas
Finalininkė J. Steponavičiūtė.<br>Asmeninis archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

Justina Ieva Steponavičiūtė

Jul 19, 2013, 8:59 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 9:38 PM

Juk visi žinome, koks yra žmogus – jis nuolatos nori siekti savo tikslų, siekti to, kas yra geriausia. Taigi neslėpsiu, aš taipogi esu viena iš tų, kuri nori siekti dar daugiau. Būtent todėl nutariau atvykti atranką. Turbūt nesuklysiu teigdama, jog ne vienai yra įdomi ši tema, susijusi su grožio konkursais. Todėl šiek tiek pasidalinsiu įspūdžiais apie įvykusią atranką.

Atrankoje buvo daug suvažiavusių merginų iš įvairiausių Lietuvos kampelių. Kiekviena jų turėjo kažką, kas galėjo patraukti komisijos akį, juos sužavėti, todėl tai dar šiek tiek padidino jaudulį, kuris ir taip nuolat kirbėjo dėl baimės stoti prieš komisiją.

Tačiau atranka praėjo gana sklandžiai ir sėkmingai, kadangi komisijos klausimai nebuvo tokie jau bauginantys, kokie maniau, jog bus, merginos buvo draugiškos bei, žinoma, patekau tarp 15 laimingųjų, kurios šiemet dalyvaus šiame įspūdingame renginyje.

Jau kitą dieną po atrankos mes turėjome pirmąją „Mis Lietuvos 2013“ fotosesiją. Diena prasidėjo nuo pasiruošimo jai. Nuo pat ryto keliavome darytis šukuosenas bei makiažus. Viskas buvo šaunu, tačiau kiek glumino tai, jog makiažo darymo metu nuolat sukiojosi fotografai, kurie mėgino įamžinti kuo daugiau akimirkų. Vis dėlto, manau, tai yra visai natūralu, kad negali visiškai atsipalaiduoti – juk ne kiekvieną dieną tenka būti prieš fotoobjektyvą.

Tądien, kaip tyčia, ėmė labai smarkiai lyti, tačiau mums pavyko atvykti į studiją beveik nepaliestoms lietaus. Fotostudijoje mūsų laukė visa šios fotosesijos komanda bei begalė naujų įspūdžių. Diena išties buvo labai varginanti, kadangi nuolat dirbome. Nepaisant to, tikiu, kad visas darbas nebus nuėjęs veltui ir nuotraukos bus nuostabios.

Portalo lrytas.lt lankytojai kviečiami balsuoti ir išrinkti 16-ąją konkurso „Mis Lietuva 2013“ finalo dalyvę. Skaitytojai savo nuomonę iki liepos 23 dienos gali pareikšti čia. Rugpjūčio 15 dieną įspūdingą grožio konkursą iš Palangos tiesiogiai transliuos „Lietuvos ryto“ televizija. Naujienas apie pasiruošimą konkursui „Mis Lietuva 2013“ sekite portale www.lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.