„Mis Lietuva 2013“ vedėja I. Valinskienė: „Grožio konkursai skirti jaunoms merginoms“

Viena garsiausių televizijos porų Inga ir Arūnas Valinskai rugpjūčio 15 dieną pasirodys „Mis Lietuva 2013“ finale Palangoje. Jiems patikėta vesti „Lietuvos ryto“ televizijos organizuojamą gražuolių konkursą. Pagyrų už skambų balsą ir dailią išvaizdą nuolat sulaukianti I. Valinskienė nekantriai laukia, kada galės išvysti visas konkurso dalyves.

„Palaikau savo vyrą, kuris sako, kad kokio grožio mergina bebūtų, kartais užtenka vieno ištarto žodžio, kad ir įspūdingai atrodanti moteris taptų mažiau žavi“, - įsitikinusi I. Valinskienė.<br>V. Ščiavinskas
„Palaikau savo vyrą, kuris sako, kad kokio grožio mergina bebūtų, kartais užtenka vieno ištarto žodžio, kad ir įspūdingai atrodanti moteris taptų mažiau žavi“, - įsitikinusi I. Valinskienė.<br>V. Ščiavinskas
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Jul 19, 2013, 12:59 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 9:59 PM

Su visomis „Mis Lietuva 2013“ dalyvėmis Inga ir Arūnas dar nespėjo susipažinti. Moteris patikino, kad smalsumas visai netrukus bus patenkintas ir ji, kartu su vyru, savo akimis išvys pretendentes į šių metų gražuolės karūną.

Kalbėdamasi su portalu lrytas.lt I. Valinskienė sakė, kad didžiausias raktas į sėkmę – pasitikėjimas savimi, todėl tos merginos, kurios spinduliuoja meile sau, gali drąsiai varžytis tarpusavyje dėl gražiausios lietuvaitės titulo.

„Pasitikėjimas savimi kiekviename konkurse sudaro 70 proc. sėkmės. Šiame taip pat. Kiekviena dalyvė į konkursą ateina su tam tikru gyvenimo bagažu. Jeigu kas nors yra ne taip, matyti jau atrankoje. Palaikau savo vyrą, kuris sako, kad kokio grožio mergina bebūtų, kartais užtenka vieno ištarto žodžio, kad ir įspūdingai atrodanti moteris taptų mažiau žavi“, – įsitikinusi I. Valinskienė.

Atsakyti į klausimą, kodėl lietuvėms nesiseka pasauliniuose grožio konkursuose pelnyti komisijos narių palankumo ir aplinkinius apstulbinti savo išvaizda, Inga nesiryžta. Grožis – subjektyvus dalykas.

„Kodėl nesiseka – neaišku. Ir „Eurovizijos“ dainų konkurse mūsų šalies atstovai ne itin gerai pasirodo. Dar ilgai negalėsime išsiaiškinti to priežasčių. Pripažinkime, juk ne visiems įtinka ir pasaulinio lygio gražuolės. Subjektyvumas yra karalius visuose konkursuose“, – įsitikinusi I. Valinskienė.

Iš visų šalies tituluotų gražuolių Inga labiausiai vertina 2007 metų „Mis Lietuva“ karūnos laimėtoją Jurgitą Jurkutę. Pasak I. Valinskienės, ji kone vienintelė teisingai panaudojo titulą ir pasiekė karjeros aukštumų.

„Ne visas „mises“ dabar pamenu, tačiau išskirčiau J. Jurkutę. Jos niekas neužmiršo pasibaigus konkursui, mergina labai patobulėjo kaip televizijos laidų vedėja, o tai – sektinas pavyzdys. Jeigu karjera pavyko, vadinasi, titulas įteiktas ne veltui“, – kalbėjo Inga.

Sostinėje įsikūrusioje fotostudijoje „Pixstudija“ vyko pirmoji „Mis Lietuva 2013“ konkursui skirta Ingos ir Arūno fotosesija. Moteris drąsiai jautėsi prieš fotoobjektyvą – per ilgą karjerą televizijoje jai šimtus kartų teko pozuoti fotografams.

Inga tik nusišypsojo paklausta, ar niekada anksčiau nesvarstė galimybės dalyvauti gražuolių varžytinėse:

„Grožio konkursai skirti jaunoms merginoms. Aštuoniolikametės save vertina visai kitaip. Aš žinau, ką aš galiu, o ko ne. Žinoma, yra ir „Misis“ titulai, tačiau jų siekia moterys, kurios iki santuokos nespėjo savęs realizuoti tam tikrose srityse. Linkiu joms pačios didžiausios sėkmės, tačiau manęs su karūna ant galvos tikrai neišvysite.“

Portalo lrytas.lt lankytojai kviečiami balsuoti ir išrinkti 16-ąją konkurso „Mis Lietuva 2013“ finalo dalyvę. Skaitytojai savo nuomonę iki liepos 23 dienos gali pareikšti čia.

Rugpjūčio 15 dieną įspūdingą grožio konkursą iš Palangos tiesiogiai transliuos „Lietuvos ryto“ televizija. Naujienas apie pasiruošimą konkursui „Mis Lietuva 2013“ sekite portale www.lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.