Baltasis katinas ieško svetainės, kurioje jis tilptų

Gero katino turi būti daug. Štai taip, va, neapglėbiamai. Na gerai, perdedu, apglėbti mane galima, ir ne tik galima, bet ir smagu - aš toks šiltas, minkštas, mielas!

Daugiau nuotraukų (1)

VšĮ „Mažoji Liza“

Mar 22, 2013, 11:44 AM, atnaujinta Mar 9, 2018, 12:32 PM

Ilgai tupėjau uodegą paspraudęs daugiabučių namų kieme, Antakalnyje. Tupėjau, į žmones žiūrėjau, kad manęs pagailėtų, kad į namus paimtų. Dienos slinko, kailiukas nebelabai baltas tapo, o aš vis laukiau. Po galais, net užpakalį nusėdėjau.

Na pagaliau ir man pasisekė, paėmė, sušildė, priglaudė. Tiesa, tik laikinai. Čia bendrauju su kitom katėm ir net su vienu vilkšuniu (labai gražiai abu tupim ant kilimėlio, kai šėrimo metas ateina, ir laukiam), bet reikia man ir į savo namus kraustytis.

Koks esu? Į akis nešoku, ne. Mėgstu ėsti (netikėta, ane?), mėgstu virtuvėj išsitiesęs miegoti, moku gražiai dėžutėj pasikapstyti, o kai gera nuotaika užpuola, imu liuoksėti. Net ant spintos esu kartą užšokęs. Dar mėgstu žiūrėti iš padilbų, kaip tikras vyras.

Bet iš tiesų tai aš minkštas. Pravardžiuoja mane pagalve. Tąso, niurko. Tad visai ne oriai atrodau. Bet prieš gerą žmogų ne gaila ir pasivartyti. Ir dar galvą atkišti paglostymui moku. Va.

Tai ką, susipažinkime? Būsiu geras!

***

Baltukas Ruonis labai laukia naujų namų Vilniuje. Globėjos namuose sutaria su kitom katėm, bet kartą buvo nukeliavęs į kitus, tai ten nesusidraugavo, todėl geriau gal būtų jam vienam. Jo juk ir vieno per akis! Ruoniui kokie 4 metai (pats nesisako), jis kastruotas, skiepytas. 8 kg. Nekurčias. Neeilinis.

Dėl Ruonio teiraukitės tel. 860014377, info@mazojiliza.lt.

VšĮ „Mažoji Liza“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.