Katytė Mimi laukia žmogaus, kuris pamils ją tokią, kokia yra

Keisti, neįprastų, net deformuotų snukelių gyvūnai tampa interneto žvaigždėmis, bet Mimi to nereikia. Mimi reikia meilės. Jos didelės akys, aptrauktos debesėliais, nepakerės plačiųjų interneto masių, nes tai nejuokinga. Tačiau nereikia ir graudintis. Mimi mato šešėlius, skiria šviesą, viena akute geriau, kita prasčiau, bet ji vis dėlto mato, ir išoperuoti akis gyvūnui, kad žmonėms estetiškiau atrodytų, būtų žiauru.

Jaunutė Mimi ieško žmonių, kuriems ji nebaisi.<br>Lina Užmiškytė
Jaunutė Mimi ieško žmonių, kuriems ji nebaisi.<br>Lina Užmiškytė
Daugiau nuotraukų (1)

VšĮ „Mažoji Liza“

Jun 5, 2013, 4:12 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 9:03 PM

Todėl jaunutė marmuriukė Mimi ieško žmonių, kuriems ji nebaisi. Kuriems ji bus miela ir brangi. Jos jautri širdutė pasitiki gerais, kantriais žmonėmis, Mimi jau per kelias dienas namų globoje atsigavo, suprato, kaip išdėstyti kambariai, kaip elgtis su kita kate. Staiga paaiškėjo, kad ši baikštutė moka murkti ir patenkinta tiesia kakliuką, kad ją paglostytum. Ji tokia pat katytė, kaip kitos: mėgsta skaniai užkrimsti, uosti įdomius kvapus, mėgsta švelnumą. Tokia pati, bet kitokia...

Mimi gimė gatvėje, ir kadangi gudriai mokėjo išvengti žmonių, pastebėta, kad jos akis naikina peršalimo sukelta liga, beveik per vėlai. Tada - ilgos gijimo dienos veterinarijos klinikoje, dirbtinėje šviesoje, nejaučiant saulutės šilumos, liūdint ir bijant. Baigėsi ir jos. Mimi dabar laikinoje namų globoje Vilniuje, kur parodė, kad puikiai moka elgtis kaip naminė katė, nesibrauna lauk, supranta, kur atlikti reikaliukus ir t.t. Bet ši globa jau į pabaigą.

Ar ras Mimi savo žmogų? Ar susilauks tik daug patarimų užmigdyti ją, nes ji negražiai atrodo? Užmigdyti žvalų, gyvenimu besidžiaugiantį gyvūną - ar išvis suprantama, apie ką kalbama?..

Mimi apie pusę metų, ji sterilizuota, skiepyta katė, VšĮ „Mažoji Liza“ globotinė. Ši mažytė gyvūnų globos organizacija neturi prieglaudos, todėl gyvūnėliai globojami savanorių namuose.

Jei norite suteikti katytei namus, geresnį tolimesnį gyvenimą, susisiekime tel. 860014377 arba info@mazojiliza.lt. Vilnius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.