Į sadisto rankas katinas Vincas pakliuvo po šeimininkės mirties

Jo mylima šeimininkė mirė prieš mėnesį. Nors daugeliui iš mūsų gyvūnas tėra nieko nesuprantanti, nejaučianti nei skausmo nei džiaugsmo šiukšlė, gyvūnai vis tik jaučia ir viską supranta. Katinuką mirčiai ir dar didesniam skausmui pasmerkė jo šeimininkės vyras. Kalbėjo, painiojosi, melavo.

Katinas Vincas ištrūko iš kankintojo nagų ir ieško naujų namų.
Katinas Vincas ištrūko iš kankintojo nagų ir ieško naujų namų.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-06-25 11:35, atnaujinta 2018-03-05 05:35

Buvo aišku, kad šis gyvūnas yra nekenčiamas. Katinėlis nemiega naktimis, nes miaukia, nevalgo dešros ir batono, nes, matai, jam reikalingas „pirktinis maistas“.

Po pokalbio su mirusios šeimininkės vyru norėjosi šaukti: „Ką darai, žmogau? Ar turi bent truputį žmogiškumo?“ Bet tai būtų šauksmas į niekur. Jis nežinojo katino vardo, kuriam jau 5 metai.

Šis nuskriaustas, nemylimas katinas - kastruotas. Laimei, sanitarinėje tarnyboje „Grinda“ buvo neilgai ir jokių ligų nepasigavo. Vėliau atsirado nuostabi moteris, kuri jam suteikė laikiną pastogę.

Pasak globėjos, tai be galo mielas, rainas, trumpaplaukis, draugiškas katinukas. Tamsaus kailiuko, su balta apykakle, ant uodegos galiuko balto kailiuko žiedas. Jis pramintas Vincu. Keturkojis draugiškas tiek žmogui, tiek kitam gyvūnui.

Vincas - nėra tingus snaudalius, visą dieną miegantis ant „sofutės“. Jis pakankamai energingas, norintis žmogaus dėmesio ir meilės, pakankamai guvus ir judrus katinas. Labai greitai prisirišantis prie žmogaus.

Katinėlis ieško mylinčių, atsakingų šeimininkų ir namų, kur daugiau jo nebeišduos.

Globėjos tel. Nr. 8 698 43879, el.p.: jurate.pastas@gmail.com (Kaunas)

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.