Išbadėjęs ir vos 3 kilogramus sveriantis šunelis – nuspirtas ant mirties slenksčio

Žinot, kas šioje istorijoje glumina kaip niekad? Mažesnis už katiną šuniukas, sveriantis vos 3 kg, paliegęs, susirietęs, nusibadavęs „kaulų rinkinukas“ buvo ne tik kažkieno pamestas ir nesurastas (o gal išmestas tyčia), bet ir žmonių sąmoningai vejamas tolyn, kad tik taip siaubingai atrodantis gyvūnas neužkrėstų kažkokiais „baubais“, jų pačių, vaikų ir jų augintinių.

Nukankintas Klipas - vos pastovi ant silpnų kojyčių,<br>„Naminukai“
Nukankintas Klipas - vos pastovi ant silpnų kojyčių,<br>„Naminukai“
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 1, 2013, 3:12 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 11:11 AM

Jei miršta, tegu miršta kur toliau, bet tik ne taip begėdiškai, vidury kiemo visas drebėdamas, besiglaudžiantis ir ieškantis paguodos prie didelio šuns šono, nes iš žmonių jos nesulaukia. Išbadėjęs šuniukas maisto ir ramybės ieškojo ne vieną dieną.

Gerai, kad vis dėlto atsiranda žmonių, kurių širdis didesnė už baimės akis. Ačiū moteriai, laikinai priglaudusiai jį savo garaže. Ačiū Indrei su Artūru, kurie ne pirmą kartą bendradarbiauja su gyvūnų globos organizacija „Naminukai“ ir pagalbos ranką ištiesia pačiose beviltiškiausiose situacijose.

Jie tiesiog nuvyko ir paėmę mažylį, kurį praminė Klipu, skubiai nuvežė į veterinarijos kliniką suteikti pirmosios pagalbos, o vėliau parsivežė ir suteikė laikiną prieglobstį savo namuose. Atsigavęs ir sustiprėjęs Klipas žada ieškoti gerų šeimininkų.

Mieli gyvūnų mylėtojai, prašome jūsų padėti Klipuką „pastatyti ant kojų“. Deja, veterinarinių paslaugų bei kokybiško maistelio kainos kaip reikiant „kandžiojasi“, o šiuo sunkiuoju laikotarpiu išlaidos milžiniškos. Bet juk sustoti pusiaukelėje niekad nevalia.

Išgelbėtasis Klipukas būtų be galo dėkingas, jei sąžiningai ir atsakingai dėl jo padarytume viską, kas mūsų valioje, juk jis buvo išgelbėtas nuo mirties gatvėje. Būsime be galo dėkingi, jei prisidėsite prie išlaidų ir kartu su mumis kovosite iki galo.

Norėdami ir galėdami prisidėti prie Klipo priežiūros ir gydymo, skambinkite „Naminukams“ 8 648 30077 (Vilnius).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.