Iš apleisto šulinio ištrauktų mažylių viltis - gyventi be mirtino pavojaus

Jos - išmestos kalytės vaikai. Vos 3 mėnesių vilkšunio mišrūnės, gimusios apleistoje statybvietėje netoli Vingio parko. Deja, užuovėja, kaip iš pradžių atrodė, tokia saugi nebuvo. Keturi iš šešių mažyliai buvo rasti įkritę į atvirą šulinį. Šią nelaimę pastebėję savanoriai gelbėtojai ištraukė visus šuniukus, ir tai, ko gero, buvo pati laimingiausia diena jų trumpame gyvenime. Beveik visi buvo išgelbėti.

Dvi nuostabios kalytės ieško namų.<br>„Naminukų“ nuotr.
Dvi nuostabios kalytės ieško namų.<br>„Naminukų“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Naminukai“

2013-08-08 11:03, atnaujinta 2018-03-02 02:03

Šiuo metu viena iš mažylių, pavadinta Diuše, jau nukirminta, paskiepyta, sutvirtėjusi ir pasiruošus rasti sau skirtąją šeimą, kurioje galėtų džiaugtis nuostabiu gyvenimu. Mažylė žaisminga, kiek drovi, bet greit prisirišanti prie naujų žmonių, nori mokytis ir būti mylima. Ši nuostabi vilkšunio mišrūnė turi tankų kailiuką, tad galėtų prisitaikyti gyventi tiek namuose, tiek lauko voljere.

Tuo metu, kai dalis mažylių buvo gelbėjami iš atviro šulinio, į kurį, matyt, sukrito žaisdami, atsiskyrusi jauniklė Donna tūnojo pasislėpusi giliame iškastame urve šalia savo broliuko. Šios, iš pažiūros baikščios ir drovios kalytės, prieraišumui ir didingumui nėra ribų. Ji ištikimai sergėjo jį, nuo jo nesitraukė kelias dienas, gulėjo padėjusi galvytę ant atšalusio kūno, lyg klausydama, o gal širdelė dar pradės plakti. Ji buvo paskutinioji mažylė išgelbėta iš apleistos statybvietės. Brolis išgyventi nepajėgė.

Donna, kaip ir jos sesutė Diušė, taip pat jau nukirminta ir paskiepyta, ji ieško žmogaus, kuriam galėtų patikėti savo subtilią draugystę ir gyvenimą. Donna dar baikšti, nuolat ieško kampo į kurį galėtų įsisprausti, sienos, prie kurios galėtų prisiglausti arba žmogaus kelių ant kurių galėtų užlipti. Lyg galvotų, kad saugus esi tol, kol turi prie ko glaustis. Bet Donna nori mokytis ir pamažu pradeda pažint pasaulį, kur žmogus gali būti geras, patikimas - tikras autoritetas.

Jeigu ieškai jautrios, patikimos, nuostabios keturkojės draugės, šios vilkšunio mišrūnės laukia būtent tavęs.

Norėdami priimti Donną arba Diušę į savo šeimą, skambinkite „Naminukams” 8 648 30077 (Vilnius).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.