Judrioje gatvėje išgyvenęs mažylis Kordas pasiryžo mylėti žmogų visa širdimi

Katinėlis Kordas - mažas pūkuotas mažylis, kurį į veterinarijos kliniką atvežė vaikinas, radęs jį išsigandusį vidury judrios gatvės. Tikslių detalių nežinome, ar vaikinas matė kaip neatsargų keliauninką gatvėje partrenkė automobilis, ar pats vairavo tą automobilį, bet svarbiausia, kad būdamas nelaimės vietoje pasielgė garbingai ir nepaliko mažylio, o iš karto atvežė į kliniką.

Kordas ieško namų.<br>„Naminukų“ nuotr.
Kordas ieško namų.<br>„Naminukų“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 26, 2013, 2:10 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 6:00 PM

Stebuklas - nors katinėlis mažas ir trapus, jis liko sveikut sveikutėlis, be menkiausio įbrėžimo, tik žinoma išsigandęs, netikėtai pasibaigusia kelione. Tokiu būdu, kačiukas, kurį pavadinome Kordu, pateko į „Naminukų“ globą.

Šiuo metu Kordas apsistojęs pas nuostabią globėją Margaritą, kur siaučia, žaidžia, daro savo tvarką ir pats sau kuria nuotykius nedidelėj erdvėj. Jam maždaug 3 mėnėsiai ir jau viena kojele žengia į paaugliukų gyvenimą. Kordas tikras berniūkštis, melancholiški apmąstymai tinginiaujant - ne jam, jis verčiau kažką tikrins, rizikuos, darys bandymus, stebės. Šis „lūšiukas“ draugiškas ir patiklus, kartu naivus ir betarpiškas bendraujant su žmogumi. Ir nepagalvokit, kad jei berniūkštis, tai jau netvarkingas. Kordas puikiai žino, kas yra kraiko dėžutė ir kad „slaptus reikalus“ dera daryti tik ten.

Atpažinai savo pūkuotąjį draugą? Nori žengt kartu gyvenimo keliu? Dėl Kordo skambink jo globėjai Margaritai 8 606 98473 arba „Naminukams“ 8 648 30077 (Vilnius).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.