Gęsta negailestingo žmogaus išduotos Parmos širdis

Sanitarinėje tarnyboje kasdien vis kiti likimo nuskriaustieji, kasdien vis kitos istorijos, tačiau tos istorijos - glaudžiai susipynusios: visi jie nuskriausti žmonių, visi patyrę tokių išgyvenimų, kurių niekam nelinkime. Vieni išduoti, kiti badu marinti, treti mušti, ketvirti išmesti kaip nereikalingi baldai į gatvę.

Parma laukia naujų namų.<br>LGGD nuotr.
Parma laukia naujų namų.<br>LGGD nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 10, 2013, 5:55 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 6:59 AM

Sanitarinė tarnyba – kaip veidrodinis atspindys mūsų elgesio su gyvūnais. Tai liūdnoji priebėga tų, kurie su viltimi laukia namų globos, žmogaus rankų šilumos, gero žodžio, paglostymo... Tik ne visi sulaukia.

Katytė Parma sudaužytų likimų draugijoje atsidūrė prieš keletą dienų. Ji gyveno su senyva moterimi. Kartu džiaugėsi gyvenimu, šildė ir gydė savo šeimininkę kaip mokėjo. Visada atsiguldavo ten, kur senyvai moteriai skaudėjo. Visada buvo šalia, savo buvimu ir guodė, ir linksmino šeimininkę. Tačiau vieną dieną, jos šeimininkė išvažiavo ir negrįžo, o atvažiavęs šeimininkės sūnus Parmą išvežė į sanitarinę tarnybą.

Parma tiesiog negalėjo priprasti prie geležinio narvo. Matydami, kaip katytė stresuoja, sanitarinės tarnybos darbuotojai atsisakė priimti iš baimės paklaikusią Parmą ir patarė vyrui dovanoti ją iš namų. Vyriškis išėjo, o po kurio laiko, sanitarinės tarnybos darbuotojai išėję išmesti šiukšlių prie konteinerio rado tokį pat krepšį, kuriame buvo atnešta Parma. Atidarę krepšį pamatė sustingusią iš baimės Parmą. Taip Parma atsidūrė sudaužytų likimų draugijoje.

Kažin ar tas vyras skaitys šį straipsnį, kažin ar jam įdomu, kad Parma, kuri daug metų buvo jo mamos geriausia draugė ir kurią jis be gailesčio išmetė prie konteinerio kaip šiukšlę, kad šiuo metu neėdusi, kad tupi sustingusi iš baimės geležiniame narve.  

Ji negali būti narve. Narve ji tiesiog mirs. Matydami, kad katytė nieko neėda jau keletą dienų, maldaujame pagalbos. Priglauskite šią išduotą ir nuskriaustą širdutę. Parma yra iš tų jautrių katyčių, kurios tiesiog negali būti uždarytos. Ji po truputį gęsta. Namuose ši gražuolė būtų geriausia ir nuostabiausia draugė.

Išgelbėkite Parmą, suteikite mažylei šiltus namus. Parma jautri ir meili katytė atsilygins jums už jūsų gerumą savo švelnumu. Jei galite priglausti šią keturkoję, skambinkite tel. 865244093, 865354521.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.