Stulbinančio grožio kačiukų trijulė žada palaimą akims ir širdžiai

Nedidelė dėžutė po balkonu, uždengta šiltu paklotėliu - tai mažylių kačiukų gimtieji namai. Vos pasirodžius pirmiems saulės spinduliukams, besirąžydama išlenda jų mamytė katė. Apsižvalgo - atrodo saugu. O paskui ją ritasi kūlversčiais pirmas, antras, trečias, ketvirtas...ir taip visi septyni. kačiukai-nykštukai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 15, 2014, 1:05 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 12:32 PM

Visi jie buvo išgelbėti iš po balkono. Šiuo metu kačiukams maždaug 3,5 mėn., jau kurį laiką jie gyvena klinikos stacionaro narvelyje. Keturi iš jų jau turi namus, tačiau likusi žavi gražuolių trijulė dar laukia žmonių, galinčių padovanoti jiems namus.

Fungis - žavus baltukas su rainais „ragiukais“ ir raina uodegyte. Žaismingas, juokingas, pamaiva ir draugiškas. Kaip tikras vaikas jaučia silpnybę įvairiems žaisliukams, o jei dar pūkuoti ir spalvoti... Jis tvarkingas vyrukas, svajojantis ištrūkti iš klinikos stacionaro narvelio ir turėti savo tikrus namus.

Gaira be galo žavi panelytė, sugebanti net broliukams padiktuoti savo taisykles ir parodyti „iš kur kojos dygsta“. Daili smalsutė savo puikia nuotaika sugebanti užkrėsti visą likusią šeimynėlės dalį ir, žinoma, prajuokinti žiūrovus. Ji neleis liūdėti: ji ta, kuri gali į namus atnešti nuoširdų juoką. O pati svajoja būti nuoširdžiai priimta ir turėti šeimininkus.

Grikė - pati subtiliausia ir ramiausia šios šeimynėlės mažylė. Aršios kovos dėl pūkuoto žaisliuko - ne jai, verčiau palauks kol kitiems nusibos, o tada jau mėgausis grobiu viena. Kukli, protinga, išlaikyta, mokanti palaukti - tokia, kokia ir turi būti tikra damutė. Ji svajoja apie tikrus namus ir gerus šeimininkus.

Galėdami suteikti vienam iš šių mažylių namus, skambinkite „Naminukams“ 8 648 30077 (Vilnius).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.