Voljere rastas apleistas šuo iš pabaisos virto gražuoliu

Dabar jau niekas nepasakytų, kad šis švelnus, mielas, linksmas šuniukas vos prieš savaitę buvo tik siaubingas, į vientisą skausmingą kiautą susivėlusių plaukų ir išmatų kalnas. Jaunystėje dėmesio ir namų šilumos lepintas padaras, vėliau buvo išmestas į voljerą. Viskas, ką jo žmogus sugebėjo jam duoti – tai retkarčiais, kas keletą dienų, pamaitinti.

Apleistas šunelis pasikeitė kardinaliai.<br>LGGD nuotr.
Apleistas šunelis pasikeitė kardinaliai.<br>LGGD nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lietuvos gyvūnų globos draugija

Mar 3, 2014, 6:51 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 6:19 PM

Kitomis dienomis šunelis misdavo tuo, ką kaimynai pamesdavo jam per voljero grotas. O kai nepamesdavo? Šilkiniai šunelio gaurai pavirto į siaubingas sąvėlas, kurios sukėlė didžiulį diskomfortą. Kaltūnai buvo tokie dideli, kad šunelis net nebetilpo į savo būdą ir per visus praėjusios žiemos šalčius pragulėjo lauke.

Šiandien buvęs Kaltūniukas, o dabar – persikinis Angelas, sėkmingai žengia pirmuosius savo naujo gyvenimo žingsnius. Šuo nors ir ne pirmos jaunystės (jam apie 7 metus), bet sveikas, guvus, linksmas. Namuose elgiasi tvarkingai, gražiai vaikšto su pavadėliu, maistui – neišrankus, puikiai sutaria su kalytėmis ir katinais. Bet labiausiai į akis ir į širdį krentanti jo savybė – nepaprastas noras būti greta žmogaus. Atsisėsi – tuoj įsitaisys šalia ir prisiplos visu kūneliu, pažiūrėsi į jį – nušvis visas, sumakaluos uodegyte, ištiesi ranką – mikliai pakiš savo galvą, ir tada jau tik glostyk ir glostyk!

Sutartas šunelio reabilitacijos laikas baigiasi, todėl Angelas skubiai ieško naujų namų, o dar skubiau – laikinos globos. Kitaip šuneliui teks keliauti į prieglaudą, kas jam suteiks naujų kančių – jau spėjusiam vėl pajusti namų šilumą tai būtų didžiulis stresas.

Norinčius ir galinčius persikiniam Angelui suteikti laikiną ar nuolatinį prieglobstį labai prašome paskambinti dabartinei globėjai Monikai tel. +37068770767 (Vilnius).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.