Keturi nuostabūs pelių medžiotojai ieško ilgalaikio laisvo ploto

Dovanojami keturi žavūs kačiukai: Zara, Zaksas ir Bershka, Birushka.

Trys kačiukai laukia naujų namų.<br>Rainiukas.lt nuotr.
Trys kačiukai laukia naujų namų.<br>Rainiukas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 13, 2014, 5:09 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 9:30 PM

2,5 mėn. katytė Zara. Sportiška mergiotė, viskuo domisi, visur lenda pabandyti, viena sekundę ją galima rasti prie lango, kitą - jau po vonią, dar už minutes - žaidžiančią su kamuoliukais. Labai aktyviai bendrauja su savo sesutėmis, paimant į rankas iš pradžių išsigąsta, bet beveik iš karto pradeda murkti, meilintis.

Ėda sausą maistą, konservus, puikiai naudojasi kraiko dėžute. Dovanojama aktyviai šeimai, gali gyventi ir nuosavame name (o kas nenorėtų...?). Nublusinta, nukirminta. Privaloma sąlyga - sterilizacija.

2,5 mėn. kačiukas Zaksas. Labai aktyvus, labai garsiai reiškiantis savo emocijas, labai prieraišus. Gali ištisai žaisti su savo sesutėm, dūkti iki alpulio, bet vos tik pakvieti, užsiropščia ant kelių ir murkia labai garsiai, bučiuojasi, pasakoja apie savo gyvenimą. Žodžiu, aktyvus ir energingas visose srityse - tiek žaidimuose, tiek meilėje.

Geriausiai tiktų į jauną šeimą, kur jam galėtų skirti pakankamai dėmesio, pažaisti su juo, paskui - kartu pamiegoti, paglostyti, kačiukui užtenka 2-3 valandas per dieną pašokinėt, ir toliau tik miega, miega ir miega. Kaip ir bet koks jaunas padarėlis, gali prikrėsti kvailysčių, todėl jeigu Jūs bijote netvarkos, šurmulio namuose, šis katinėlis ne jums.

Kačiukas nublusintas, nukirmintas, pilnai išgydytas nuo jį užklupusio peršalimo lauke, jau patapęs visai naminiu ir pamiršęs, kad pirmus pusantrus savo gyvenimo mėnesius praleido purviname kieme. Naudojasi kraiko dėžutę (labai įnirtingai, kad kraikas į visas puses lekia, valgo ir sausą maistą, ir konservus.

Dovanojamas su sąlyga jį paskiepyti, atėjus laikui, kastruoti, ir būtinai mylėti, mylėti, mylėti, ko jis tikrai nusipelnė!

Dovanojama 2 mėn. katytė Bershka. Apvalus pūkuotukas, žvelgantis į pasaulį apvaliomis gintarinėmis akytėmis. Mėgsta dūkti kaip ir bet koks mažas kačiukas. Prisižaidus su sesute Bershka įsitaiso ant palangės miegoti. Labai mėgsta šukuotis, verčiasi ant pilvuko, murkia.

Nublusinta, nukirminta, valgo sausą maistą ir konservus. Tvarkingai naudojasi kraiko dėžute. Dėmesio! Imdami į namus ilgaplaukę katę, įsitikinkite, kad neturite alergijos gyvūnų plaukams, o esant alergijai pasiruoškite kuopti namus du kart per dieną (šerimosi metu). Dabar mažylė dar turi vaikiško pūkelio, bet paaugus, turės nuostabų žvilgantį kailiuką.

Katytė tinkama šeimai, vienišam žmogui, universalus pūkuotukas. Jai geriau gyventi bute. Dovanojama su sutartimi, privalomos sąlygos - paskiepyti ir sterilizuoti sulaukus atitinkamo amžiaus.

Dovanojama 2 mėn. katytė vardu.. B... BB.. Birushka, Bershka-2, Barabushka, kaip norit! Dar kol kas be konkretaus vardo, bet kadangi sesutė - Bershka, o jos tokios panašios, nuspręsta buvo ieškoti vardo iš B raidės.

Birushka ilgesnio plauko, ramesnio būdo. Nuotraukose sudraskytu nosiuku, sesutė pasistengė. Dūksta ir žaidžia, bet labiau už viską mėgsta miegoti, kartais užmiega netikėčiausiose vietose juokingiausioje pozoje (čia jau labai tinka vardas Bed & Breakfast). Labai mėgsta šukuotis. Pradeda vartytis iš visų pusių, akyse matosi nesuvaidinta meilė ir dėkingumas..

Nublusinta, nukirminta, valgo sausą maistą ir konservus, puikiai naudojasi kraiko dėžute. Dovanojama su privaloma sąlyga paskiepyti ir sterilizuoti sulaukus atitinkamo amžiaus. Dėmesio! Jeigu Jūs ar jūsų šeimos nariai turi alergiją gyvūnų plaukui, gerai apgalvokite savo sprendimą imti ilgaplaukį gyvūną. Dėmesio! Jeigu negalite pakęsti gyvūnų plaukų ant sofos, po sofos, ant palangės ir net ant virtuvės stalo, šis gyvūnas ne Jums.

Kreiptis tel. 8614 64 322, Marina (Vilnius)

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.