Po balkonu rastas katinas laukia tikrų, o ne kartoninių namų

Arčis - buvęs kažkada naminis katinėlis. Jaunas (2-3 m. amžiaus), kastruotas ir prižiūrėtas jis atsirado Paberžės g., Vilniuje. Apsigyveno vienoje dėžutėje po balkonu, neliko nepastebėtas gretimo kiemo beglobių kačių maitintojų. Arčis glaudžiasi prie gatvės, netoli autobusų stotelės. Visiems jis draugas, su visais bendrauja, palaiko kompaniją laukiantiems autobuso.

Arčis laukia naujų namų.<br>Rainiukas.lt nuotr.
Arčis laukia naujų namų.<br>Rainiukas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 10, 2014, 5:18 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 8:57 PM

Kartą Arčį jau talpinome į stacionarą įtardami insultą arba galvos traumą. Užteko savaitės ramybės stacionare ir katinukas atsigavo. Nepraėjus nė mėnesiui, Arčis ir vėl stacionare - šį kartą stiprus ausų uždegimas. Po ilgo gydymo, krūvos vaistų, beveik mėnesio stacionare, šiandien Arčis jau sveikas. Tik dabar mes labai bijojome jį paleisti atgal prie tos gatvės, labai neramu, kad nepalįstų žiopliukas po ratais, kad netaptų piktų žmonių auka. Radome jam laikiną globą.

Arčis - vienas draugiškiausių katinų visame pasaulyje. Žinote, kai kurie katukai turi savitus charakterius, jų nepaniurkysi, ne visada įtiksi. O štai Arčis - tas, kuriam žmogaus dėmesio reikia labiau už bet kokias dešreles ar konservus. Jis mėgsta būti ant rankų, be sustojimo murkia, glaudžiasi, visada nori būti šalia. Šis gražus didžiulis katinas tiktų gyventi šeimoje su vaikais. Arčiui nereikia laisvės ar ramybės, priešingai - jam tik duok progą pasireikšti, pademonstruoti meilę žmogui. Žiūri tiesiai į akis ir maldauja parsinešti namo. Trepsi letenėlėm, griūna ant šono, verčia pilvą kasyti. Kaip tokį paleisti į gatvę?!

Tvarkingas, maistui neišrankus, visiems draugiškas, sutaria su kitomis katėmis, myli vaikus, visuomet gerai, pozityviai nusiteikęs - tikrai tobulas katinas.

Būsime dėkingi, jei prisidėsite prie Arčio gydymo. Likusi skola už gydymą ir išlaikymą - 907 litai. VŠĮ RAINIUKAS, A/S LT 56 7300 0101 3075 8928, tel. 868973782, 861558898, info@rainiukas.lt

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.