Šonaslydis „Lada“ automobiliu: finišas upės vandenyje (video)

Tiems, kam darganoti ir apniukę orai pastaruoju metu gadina nuotaiką, verta pažiūrėti, kaip ne pirmos jaunystės „Lada“ automobilis gali akimirksniu pakelti ūpą. Tomsko miesto (Rusija) jaunimas susigalvoja pramogų, kurios kažkuo primena gerai žinomą filmą „Nacionalinės medžioklės ypatumai“.

Net ir nuslydęs nuo upės šlaito, jaunasis vairuotojas neprarado geros nuotaikos: kad nenuplauktų giliau, automobilį pririšo iš žvejų pasiskolinta virvele.<br>"YouTube"
Net ir nuslydęs nuo upės šlaito, jaunasis vairuotojas neprarado geros nuotaikos: kad nenuplauktų giliau, automobilį pririšo iš žvejų pasiskolinta virvele.<br>"YouTube"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 6, 2013, 10:34 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 11:57 PM

Jaunuolių kompanija žvejybos metu nusprendė įsitikinti, kaip „Lada“ automobilis tinka šonaslydžiui.

Pirmas kartas ant šlapios žolės pavyko gerai.

Tačiau atlikdamas antrą bandymą, jaunas vairuotojas neįvertino žolės slidumo, atstumo iki upės kranto ir savo galimybių, todėl šis bandymas slysti šonu baigėsi vandenyje.

Tačiau net ir nuslydęs nuo upės šlaito, jaunasis vairuotojas neprarado geros nuotaikos: kad nenuplauktų giliau, automobilį pririšo iš žvejų pasiskolinta virvele.

Vis pasiteiraudamas, ar yra filmuojamas, vairuotojas pasidžiaugė, kad nuo šlaito nučiuožė atbulas, o ne vertėsi priekiu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.