„Audi“ ruošiasi pavasariui ir pradėjo A3 kabrioletų gamybą

Vengrijos Gioro mieste esančioje „Audi“ gamykloje pradėta naujojo kabrioleto „Audi A3 Cabrio“ gamyba. Pirmieji automobiliai jau nuriedėjo nuo konvejerio, bet savo šeimininkus jie pasieks tik pavasarį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 21, 2013, 5:54 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 11:37 PM

Kompaktiškas keturvietis kabrioletas yra vienas iš nedaugelio nuo pradžios iki galo vien tik Gioro gamykloje gaminamų modelių. Gamintojo teigimu, „Audi A3 Cabrio“ išsiskiria šiuolaikiškais kėbulo kontūrais ir įspūdingu medžiaginiu stogu.

Techninėje pusėje taipogi daug šiuolaikinių įdomybių – kompaktinėje klasėje retai sutinkamas masinis lengvųjų lydinių pritaikymas rėmo bei kėbulo konstrukcijose, pažangių technologijų varikliai, anksčiau tik aukščiausios klasės limuzinuose naudoti patogūs ir pažangūs vairuotojo pagalbininkai, tinklo technologijų gausa ir dar daug malonių smulkmenų.

„Audi A3 Cabrio“ bus gaminamas Gioro gamyklos gamybinėje bazėje neseniai pastatytuose ir ką tik pradėjusiuose veikti naujuose cechuose, į kurių statybą bei įrengimą „Audi“ bendrovė investavo 900 mln. eurų.

Pradžioje čia bus gaminami tik kompaktiškosios „Audi A3“ šeimos modeliai, o vėliau modelių sąrašą papildys ir prabangūs „Audi TT“ šeimos kupė ir rodsteris.

Nors išankstiniai užsakymai Vokietijoje pradėti priiminėti jau ketvirtadienį, į masinę prekybą Europos rinkoje naujasis bestogis „Audi A3 Cabrio“ įriedės ateinančių metų pavasarį ir pakeis savo pirmtaką, kurio nuo 2007 iki 2013 metų Vengrijos Gioro ir Vokietijos Ingolštato gamyklose iš viso buvo pagaminta per 63 tūkst. vienetų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.