Apiplėštą vairuotoją išgelbėjo vagių nemokšiškumas

Nevykėliai vagišiai, užpuolę JAV, Springfilde, maistą vežiojusį vairuotoją, greičiausiai nesitikėjo tokios atomazgos.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 17, 2014, 4:44 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 10:01 AM

Kaip vairuotojas pasakojo pareigūnams, jam atvažiavus nurodytu adresu ir sustabdžius furgoną pribėgo trys vaikinai, iš kurių vienas turėjo peilį.

Išmetę vyriškį iš mašinos jie pareikalavo maisto bei raktelių ir bandė nuvaryti furgoną. Tačiau nė vienas vagis nesugebėjo iš vietos pajudinti automobilio su mechanine pavarų dėže, rašo Masačiusetso valstijos naujienų portalas massnews.com.

„Trijulė įšoko į jo mašiną ir pabandė ją nuvaryti, bet nė vienas nežinojo, kaip elgtis su mechanine pavarų dėže“, - pasakojo policijos pareigūnas Johnas Delaney.

Trumpai pasiginčiję nevykėliai vagys iššoko iš furgono ir pagriebę maistą nubėgo gatve.

Policija pripažino, kad nusikaltėlius surasti gali būti sudėtinga, nes vairuotojas įsidėmėjo tik tiek, kad visi buvo juodaodžiai, apsirengę tamsiais rūbais ir prisidengę beisbolo kepuraitėmis.

Pareigūnai galėtų pamėginti ieškoti vaikinų, nemokančių vairuoti automobilio su mechanine pavarų dėže, tačiau tokių JAV gali būti ganėtinai daug, nes amerikiečiai seniai priprato prie „automatų“ - šioje šalyje vos 1 iš 10 automobilių parduodamas su mechanine pavarų dėže.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.