BMW pavertė automobilį vagies spąstais: „Tu įkliuvai su manimi“

Praėjusią savaitę Sietlo (JAV) policijos pareigūnai padedami BMW atstovų sulaikė prabangaus automobilio vagį. Specialistai ne tik padėjo surasti mašiną, bet ir sugebėjo užrakinti nelaimėlį jos viduje.

5 serijos BMW viduje užsnūdęs vagis buvo sumaniai pagąsdintas ir užrakintas nuotoliniu būdu.<br>Gamintojo nuotr.
5 serijos BMW viduje užsnūdęs vagis buvo sumaniai pagąsdintas ir užrakintas nuotoliniu būdu.<br>Gamintojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 7, 2016, 1:20 PM, atnaujinta Feb 10, 2018, 12:05 AM

Miesto policijos departamento komunikacijos skyriaus vadovas Jonah Spangenthal-Lee paskelbė ganėtinai šmaikštų viso šio įvykio atpasakojimą. O jo išvada paprasta – vogtame automobilyje miegoti nerekomenduojama.

„Sekmadienio, lapkričio 27-osios rytą pabudęs vagis suprato, kad buvo nuotoliniu būdu užrakintas vogtame automobilyje. Dar po akimirkos jį jau čiupo policijos pareigūnai“, – rašoma policijos pranešime.

Viskas prasidėjo nuo to, kad įtariamasis rado prabangiame 5 serijos BMW paliktus raktelius ir nusprendė juo pasivažinėti.

Tačiau šį kartą triumfavo naujausios technologijos. Kai supratęs, kas nutiko, automobilio savininkas pranešė apie tai policijai, pareigūnai kreipėsi į gamintojo atstovus.

Pastarieji greitai nustatė, kad automobilis stovi viename iš Sietlo gyvenamųjų rajonų. Variklis nebuvo išjungtas, o įtariamasis ramiai snaudė prie vairo.

Puikiai nusiteikę BMW atstovybės darbuotojai nusprendė ne tik pagelbėti policijai, bet ir pasilinksminti.

Jie nuotoliniu būdu užrakino nusikaltėlį automobilio viduje ir per garso sistemą pašnibždėjo: „Tai ne aš įkliuvau su tavimi, o tu įkliuvai su manimi“.

38-erių įtariamasis su savimi taip pat turėjo nedidelį kiekį metamfetamino. Sietlo policija skelbia, kad dėl automobilio vagystės ir narkotikų laikymo vyras garantuotai užsitarnavo vietą kameroje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.