Visureigio vagys nustebino netikėtu poelgiu

Vagys tiesiog negalėjo atsispirti pamatę vienoje iš Čikagos gatvių stovintį visureigį su veikiančiu varikliu. Visgi kitaip nei dauguma JAV žiniasklaidos dėmesį pritraukiančių pagrobimų šis kartas nesibaigė policijos gaudynėmis.

Pastebėję ant galinės visureigio sėdynės įsitaisiusių netikėtą keleivį, vagys nusprendė nuvežti jį į mokyklą.<br>MIKI Yoshihito/Flickr.com asociatyvi nuotr.
Pastebėję ant galinės visureigio sėdynės įsitaisiusių netikėtą keleivį, vagys nusprendė nuvežti jį į mokyklą.<br>MIKI Yoshihito/Flickr.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 10, 2017, 2:42 PM, atnaujinta Apr 10, 2017, 8:40 AM

Plėšikai kol kas nebuvo sučiupti, tačiau automobilio savininkui didžiausią išgąsti sukėlė ne pati vagystė, o faktas, kad ant galinės sėdynės tuo metu sėdėjo jo 10-etis sūnus.

Nepastebėję, kad kažkas yra visureigyje vagys tiesiog nuvažiavo, tačiau greitai pastebėjo berniuką, kurį tėtis tą rytą turėjo nugabenti į mokyklą.

Užpuolikai greitai apsisprendė, kad vertėtų niekuo neįtariantį keleivį pristatyti į mokyklą. Ji buvo vos už keturių kvartalų, taigi vagims nereikėjo toli nukrypti nuo numatyto atsitraukimo maršruto.

NBC reporteriams berniukas pasakojo, kad vagys paprašė jo kuo greičiau išlipti iš automobilio ir netgi palinkėjo sėkmingos dienos mokykloje.

Vaikas pripažino, kad supratę, jog visureigį vairuotoja ne jo tėtis, labai išsigando ir netgi baiminosi dėl savo saugumo. Visgi plėšikų jis visiškai nedomino, todėl buvo paliktas priešais mokyklą.

Šią įdomią bylą jau tiria Čikagos miesto detektyvai. Skelbiama, kad jie ieško paauglių poros. Be to, automobilį vagystės metu vairavo mergina.

Į įvykių sūkurį patekęs vaikas pasakojo, kad mieste ji važiavo 50 mylių per valandą (80 km/val.) greičiu, o tai jį gąsdino.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.