Geriausias būdas padėti? Dviejų rusių poelgis nepalieka abejingų

Internautai leipsta juokais dėl vaizdo siužeto, kuriame įamžintas dviejų rusių susitikimas stovėjimo aikštelėje. Viena jų padėjo į keblią situaciją patekusiai vairuotojai, tačiau iš pastarosios dėkingumo nesulaukė.

Į keblią situaciją patekusiai merginai „Hyundai“ vairuotoja pagelbėjo taip, kaip jai atrodė tinkama.<br>Lrytas.lt nuotr.
Į keblią situaciją patekusiai merginai „Hyundai“ vairuotoja pagelbėjo taip, kaip jai atrodė tinkama.<br>Lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 18, 2017, 10:35 AM, atnaujinta Apr 9, 2017, 8:16 PM

Ir akivaizdu, kodėl.

Įraše matyti, kaip atėjusi prie savojo „Ford Focus“ mergina rado jį įspraustą tarp atliekų konteinerio ir priešais pastatyto „Hyundai“ sedano.

Tiek priekyje, tiek ir gale laisvos vietos buvo nedaug, todėl išvažiuoti pačiai nepavyko. Už tai atsiėmė konteineris, kuriam teko keletas spyrių.

Laimei, kaip tik tuo metu pasirodė dar viena dailiosios lyties atstovė, kuri taip pat išreiškė pasipiktinimą ne vienoje pastatytu konteineriu ir padėjo „Ford“ vairuotojai išvažiuoti.

Pastaroji dar sustojo padėkoti pagalbininkei, tačiau tuomet pamatė, kad ši iš tiesų yra priekyje stovėjusio „Hyundai“ savininkė.

Ji sėdo į automobilį ir ramiai nuvažiavusi turbūt nė nepastebėjusi batą sviedusios merginos įtūžio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.