Nutempę neįgaliojo vietoje pastatytą visureigį viduje rado siurprizą

Neįgaliojo vietoje Irkutske (Rusija) automobilį pastatę sutuoktiniai pašiurpo, kai grįžę prie mašinos jos jau neberado. Visureigis kartu su viduje likusiu mažamečiu vaiku buvo nutemptas į pažeidėjų transporto priemonių saugojimo aikštelę.

Neįgaliojo vietoje visureigį palikusi rusų pora nerado nei mašinos, nei salone buvusio sūnaus.<br>Michael Chu/Flickr.com nuotr.
Neįgaliojo vietoje visureigį palikusi rusų pora nerado nei mašinos, nei salone buvusio sūnaus.<br>Michael Chu/Flickr.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 4, 2017, 10:15 AM, atnaujinta Apr 8, 2017, 3:35 PM

Apie šį neįprastą incidentą pranešė regiono policijos departamento spaudos tarnyba.

„Šeima pastatė savo „Opel Mokka“ automobilį šalia prekybos centro „Komsomol“ pastatė žmonėms su negalia skirtoje vietoje ir nuėjo apsipirkinėti. Prisegtą saugos kėdutėje salone jie paliko savo sūnų, kuriam balandį sukaks dveji metai“, – agentūrai „Interfaks“ pasakojo pareigūnai.

Tėvai grįžo po 25 minučių, tačiau automobilį iki to laiko jau spėjo išvežti evakuatorius.

Policijos duomenimis, automobilio stiklai buvo tamsinti, todėl esą pamatyti gale sėdintį mažametį buvo tiesiog neįmanoma. Be to, ant kėbulo nebuvo jokių ženklų ar lipdukų įspėjančių, kad salone gali būti vaikas.

„Istorija baigėsi laimingai – mažyliui nieko nenutiko. Jį kartu su automobiliu tėvai pasiėmė iš saugojimo aikštelės“, – skelbė policijos spaudos tarnyba.

Už tai, kad pastatė visureigį neįgaliojo vietoje jį vairavusiam vyrui buvo skirta 5000 rublių (82 eurų) bauda. Taip pat abiem tėvams dar gresia administracinė nuobauda už tai, kad jie nesugebėjo prižiūrėti vaiko.

Rusų žiniasklaida rašo, kad tokiais atvejais tėvams taip pat gali būti iškelta ir baudžiamoji byla dėl vaikui iškilusio pavojaus. Už tai jiems gali būti skirta iki 80 tūkst. rublių (1320 eurų) bauda arba iki vienerių metų viešųjų darbų.

Taip pat pagal šį punktą grėstų ir laisvės atėmimo bausmė iki vienerių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.