Helovyną šventęs vaikinas atsisveikino su vairuotojo pažymėjimu

Gerokai alkoholio padauginę jaunuoliai kitą dieną po vaiduoklių nakties šventimo pakliuvo į jiems labai netikėtą situaciją.

Alaus išgėręs vaikinas nutarė, kad dar gali pavairuoti.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Alaus išgėręs vaikinas nutarė, kad dar gali pavairuoti.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 4, 2014, 6:10 PM, atnaujinta Jan 22, 2018, 7:29 AM

Šeštadienį, apie 13 val 30 min, Klaipėdos policija gavo pranešimą, kad kelyje Klaipėda-Kaunas, šalia uostamiesčio esančioje degalinėje apsilankė girtas automobilio „Opel Vectra“ vairuotojas. Keleivis buvo dar girtesnis. Arčiausiai buvo Kelių policijos pareigūnas, dirbęs automobiliu „VW Caddy“, kuriame įrengtas greičio matuoklis.

Automobilis stovėjo kitoje kelio pusėje ir fiksavo mašinų, atvažiuojančių nuo Kauno pusės, greitį. Pasitraukęs iš posto, pareigūnas apvažiavo Jakų žiedą ir atvyko į degalinę. Paaiškėjo, kad „Opel Vectra“ vairuotojas, atvažiavęs įsipilti dujų, tikrai neblaivus. 1991 metais gimusiam Elidijui U., nustatytas vidutinis girtumas - 2,10 prom.

Jaunuolis prisipažino, kad visą naktį su draugu automobilyje šventė Heloviną, važinėjosi po miestą. Automobilio salone mėtėsi pusiau nugertas viskio butelis.

Ryte jis išgėrė penkis butelius alaus ir „prablaivėjęs“ nuvažiavo į greitkelio degalinę įsipilti dujų.

Galvojo, kad ten bus saugiau – nebus policijos. Bet policija atvažiavo pilku automobiliu. Elidijus negalėjo patikėti, kad iš „darbininkiško“ „VW Caddy“ išlipo uniformuotas pareigūnas ir paprašė papūsti. Jaunuolis labai gailėjosi dėl savo paklydimo. Sakė, kad tik keturis metus pasidžiaugė vairavimo teiktais malonumais. O jo sugėrovas, buvęs automobilyje, apskritai nesuprato, kad juos pričiupo policija. Elidijui U. gresia 2000-3000 litų bauda, atimant vairuotojo pažymėjimą 2-3 metams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.