Šokiravo vairuotojų elgesys automagistralėje: ar pradėsime gerbti vienas kitą?

Sekmadienio popietę magistralę A1 sukaustė milžiniška spūstis. Kol vieni tik riedėjo Kauno link, atsirado gudresnių, kurie transporto priemonių virtinę nusprendė lenkti kelkraščiu. Toks vairuotojų poelgis neliko nepastebėtas – į juos viešai kreipiasi spūstyje buvęs kaunietis.

Kol vieni tik riedėjo Kauno link, atsirado gudresnių, kurie transporto priemonių virtinę nusprendė lenkti kelkraščiu.<br>Stop kadrai iš „Kas vyksta Kaune“ video.
Kol vieni tik riedėjo Kauno link, atsirado gudresnių, kurie transporto priemonių virtinę nusprendė lenkti kelkraščiu.<br>Stop kadrai iš „Kas vyksta Kaune“ video.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 10, 2023, 2:05 PM

„Kai vis dėlto yra lygesnis už visus kitus arba kuomet 15 min. kai kam gyvybės ar mirties klausimas. Vaizdai šiandien apie 15 val. autostradoje, ties Stenionių kaimu, kur yra remontuojamas kelio ruožas ir važiavimo kelias iš dviejų juostų virsta viena.

Situacija apie tai, ar mes kada nors pradėsime vienas kitą gerbti, ar jau nebe? Ir demonstruosime tokiose sąlygose ciniškai savo viršenybę prieš kitus?“ – retoriškai klausė skaitytojas.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad sekmadienio popietę spūstis A1 magistralėje, ties Ariogala, tęsėsi keliasdešimt kilometrų.

Verta žinoti ir tai, kad važiavimas kelkraščiu, kai stovinčių automobilių kolona apvažiuojama iš dešinės, traktuojama kaip chuliganiškas vairavimas ir vairuotojui užtraukia administracinę atsakomybę pagal Administracinių nusižengimo kodekso 420 str. 2 d.

Šis pažeidimas užtraukia baudą vairuotojams nuo 450 iki 550 eurų ir neturintiems teisės vairuoti transporto priemones asmenims – nuo 750 iki 1000

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.