Neseniai sutvarkyta Neries pakrantė tapo stovėjimo aikštele

Neries pakrantė šalia Žaliojo tilto sutvarkyta neseniai. Ant naujai išklotų plytelių vietos rado ne tik pėstieji ir dviratininkai, bet ir automobiliai. Šeštadienį kažkas nusprendė, kad nemokamai gali palikti savo transporto priemonę tiesiog pakrantėje.

Neseniai sutvarkyta Neries pakrantė tapo stovėjimo aikštele.<br>Valentino Z./ „Made in Vilnius“ nuotr.
Neseniai sutvarkyta Neries pakrantė tapo stovėjimo aikštele.<br>Valentino Z./ „Made in Vilnius“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Aneta Kurowska

Aug 31, 2023, 8:52 PM

Kam mokėti už parkingą, jeigu šalia yra nemokama vieta pakrantėje? Neries pakrantėje paliktų transporto priemonių nuotrauka socialiniuose tinkluose pasidalino vilniečiai. Netrukus užvirė diskusija.

Kai kurie gyventojai daro prielaidas, kad tai gali būti statybininkai, kurie, pagal KET, turi teisę palikti savo mašinas šalia statybų arba sutvarkymo reikalaujančios zonos. Visgi net ir tokio leidimo vilniečiai nesupranta, mat pakrantė buvo sutvarkyta neseniai.

Šiuo metu yra tvarkomas Žaliasis tiltas, todėl paliktos transporto priemonės iš tiesų gali būti paliktos darbus vykdančių darbininkų. Planuojama, kad iki vasaros pabaigos bus sutvarkyti po tiltu esantys laiptai ir pėsčiųjų takai.

Atsinaujins ir pats tiltas: nuo konstrukcijų bus nuplauti grafičiai ir rūdys, turėklai, sijos, apšvietimo atramos ir atitvarai bus sutvarkyti bei perdažyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.