Dalią Grybauskaitę užkalbinęs paauglys: „Jie visi mane stebėjo“

Jeigu ne mano draugas, šiandien nuotraukos su prezidente tikrai neturėčiau. Viskas vyko spontaniškai. Tiesą pasakius, 10 minučių po to, kai man pavyko nusifotografuoti su Dalia Grybauskaite, nesuvokiau, kaip man velniškai pasisekė.

Klaipėdietis paauglys nesudvejojo ir paprašė prezidentės kartu nusifotografuoti.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Klaipėdietis paauglys nesudvejojo ir paprašė prezidentės kartu nusifotografuoti.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Jonas Valaitis

Nov 27, 2014, 2:35 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 12:06 PM

Jūros šventė Klaipdoje pritraukia labai daug žmonių. Šią vasarą į Lietuvos uostamiestį pažiūrėti šventės atvyko ir šalies prezidentė Dalia Grybauskaitė. Būtent tą dieną, kai ji lankėsi Jūros šventės mugėje, išėjau pasivaikščioti. Kartu su manimi buvo ir draugas.

Vaikštinėjome Danės upės pakrante ir jau ruošėmės eiti namo, kai netiktai draugas mane sustabdė ir parodė, kad čia pat yra prezidentė.

Stovėjau netekęs žado. Lietuvos vadovė buvo vos per 10 metrų nuo manęs. Vaikštinėdama mugėje ji apsipirkinėjo, bendravo su žmonėmis. Nedrįsau prie jos prieiti... Sekiau paskui žurnalistų ir apsaugininkų būrį, kurie buvo tiesiog „aplipę“ D.Grybauskaitę.

Šalies vadovė, nuėjusi prie Smiltynės perklos, dar kartą apsižvalgė ir patraukė atgal miesto link.

Ir čia aš pagalvojau: „Nagi, tokia proga gali pasitaikyti tik kartą gyvenime!“

Taigi, priėjau prie jos. Ir iškart į mane nukrypo visų akys... Apsaugininkų, fotografų, aplinkinių... Jie visi mane stebėjo. Na, o aš jos paprašiau leisti su ja nusifotografuoti. Nuotrauką mobiliuoju telefonu padarė draugas... Šiek tiek jautėsi įtampa, bet šiaip buvo smagu.

Taigi, norėčiau išreikšti didelį dėkingumą prezidentei už tai, kad ji pasitiki žmonėmis bei su jais bendrauja.

Norėčiau duoti atsaką dvyliktokei Ugnei, kuri taip pat turi „selfį“ su Lietuvos prezidente, dėl šalies vadovės saugumo. Be abejo, valstybės vadovas turi būti saugomas, tačiau noriu pabrėžti, kad gyvename Lietuvoje, o ne JAV ir žmonės čia yra draugiškesni bei ramesni (kad ir kaip tai keistai skambėtų).  Taigi, perdėtos apsaugos priemonės būtų tik nepasitikėjimo visuomene ženklas.

Gal ir jūs turite „selfį“ su D.Grybauskaite ar kitu žymiu žmogumi?  Siųskite nuotrauką ir pasakojimą, kur ir kaip pavyko pričiupti įžymybę adresu bendraukime@lrytas.lt

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.