Laiptinė ūžia apie jauno vyro paslaptį: žmonai bus antras smūgis

Labai norėčiau, kad šį laišką perskaitytų keturi žmonės – senjorų pora, 50 metų našlė ir jaunas neištikimas vyras. O perskaitę kuo skubiau padarytų atitinkamas išvadas ir pasitaisytų. Jeigu tai artimiausiu metu neįvyks, bijau, kad tada man teks pačiai įsikišti į vieną nemalonią istoriją, kuri tęsiasi jau penkerius metus, ir ją negailestingai nutraukti.

Moteriai, matyt, patiko. Jo paprašė nuvežti dar kartą ir dar, vis rasdama kokią nors svarbią priežastį.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Moteriai, matyt, patiko. Jo paprašė nuvežti dar kartą ir dar, vis rasdama kokią nors svarbią priežastį.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Gimus trečiam vaikui, vyras atnaujino savo intymius ryšius su našle. Tačiau šį kartą tai jis daro itin atsargiai.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Gimus trečiam vaikui, vyras atnaujino savo intymius ryšius su našle. Tačiau šį kartą tai jis daro itin atsargiai.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2019-04-05 17:42, atnaujinta 2019-04-05 17:43

Taigi. Turiu pažįstamus. Jie gyvena nedidelio miestelio daugiabutyje. Kartu su jais vienoje laiptinėje gyvena ir mano minėti žmonės. Senjorų pora ir našlė – vienos laiptinės antrame aukšte, o 35 metų vyras su šeima – trečiame aukšte.

Jaunas vyras su našle artimiau susibičiuliavo tik po jos vyro laidotuvių. Tuo metu jai buvo 45 metai, o jam 30. Pažįstami jie buvo ir anksčiau, tačiau jų pažintis buvo „labas – viso gero“ lygmenyje.

Jaunas vyras turi automobilį ir kartą našlė sugalvojo paprašyti jo pagalbos – jai reikėjo nuvažiuoti į rajono centrą susimokėti už laidotuvės. Tas nuvežė.

Moteriai, matyt, patiko. Jo paprašė nuvežti dar kartą ir dar, vis rasdama kokią nors svarbią priežastį. Galiausiai šie dažni pasivažinėjimai privedė prie to, kad tarp kaimynų atsirado intymūs santykiai. Jauno vyro žmona gana greitai apie tai sužinojo – visgi mažas miestelis – ir pasiėmusi du mažus vaikus išėjo gyventi pas savo mamą.

Vyrukas ilgai neliūdėjo ir išsikraustė gyventi pas našlę. Bet ilgai ten nepagyveno. Maždaug po dvejų metų jis sugrįžo į savo butą ir susigrąžino savo žmoną su vaikais, pasižadėjęs būti jai ištikimas iki grabo lentos. Moteris patikėjo ir atleido, kaip atleidžia daugelis moterų savo pasileidusiems vyrams.

Atleidusi po metų pagimdė dar vieną vaiką. Matyt, ji pagalvojo, kad trečias vaikas visiems laikams pririš jos vyrą prie šeimos ir išgąsdins toje pačioje laiptinėje su jais gyvenusią buvusią vyro meilužę.

Neišgąsdino! Gimus trečiam vaikui, vyras atnaujino savo intymius ryšius su našle. Tačiau šį kartą tai jis daro itin atsargiai. Ir kas baisiausia,  jis turi bendrininkų!

Šalia našlės gyvenanti senukų pora jam padeda slėpti nuodėmę! Jie dangsto paleistuvį ir meluoja jo žmonai, kai toji klausia, ar jie nežino, kur dingo jos vyras. Jie jai sako, kad nežino, nors puikiai žino, kad jis tuo metu būna pas našlę.

Lyg to būtų maža, jie ne tik meluoja. Jie ir perspėja meilužius dėl pavojaus būti sugautiems.

Pavyzdžiui, kai jie pamato pro langą anksčiau grįžtančią namo vyruko žmoną, nubėga pas našlę, perspėja apie tai, ir tie spėja išsibėgioti.

Ir visa laiptinė tą žino, mato ir tyli! Tai vyksta jau gana ilgai, bet niekas neišdrįsta pranešti trijų vaikų mamai, kad jos vyras ir vėl ją apgaudinėja su ta pačia moterimi! Matyt, visiems labai smagu stebėti, kaip yra žeminamas ir apgaudinėjamas žmogus.

O aš negaliu tylėti! Negaliu pakęsti neteisybės! Mane erzina, kad žmona visada viską sužino paskutinė ir negali tinkamai sureaguoti. Todėl žadu artimiausiu metu apgaudinėjamai moteriai atverti akis ir papasakoti, kas dedasi jai po nosimi. Lai ji pati nusprendžia, patinka jai tai, kas vyksta, ar nepatinka, nori ji gyventi su tokiu vyru ar nenori.

Taip pat negaliu susilaikyti ir nuo piktos pastabos pagyvenusiai meilužei. Norite sužinoti, kas jūs esat? Jūs esat pagarbos neverta paskutinė kaimo paleistuvė. Už tai Dievas jus nubaus ir greitai! Nes jis nemėgsta nekaltų žmonių ašarų.

Tą patį galiu pasakyti ir nuodėmingai melagių senjorų porai.

O su jaunu neištikimu vyru kalbėtis neverta. Vis tiek nesupras. Jį tiesiog reikėtų kastruoti, kaip reikėtų kastruoti visus, kurie paleistuvauja.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2016 metų balandžio 5 dieną.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.