Per šventes prie jūros kur apsistoti ieškojusi šeima išsižiojo: „Bobutės visai išprotėjo“

Su šeima per šias žiemos šventes nusprendėme papramogauti ir per vaikų atostogas pasidovanoti kelionę prie jūros. Su vyru pasiėmėme atostogų.

 Butas. Kambarys. Nuoma.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Butas. Kambarys. Nuoma.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Butas. Kambarys. Nuoma.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Butas. Kambarys. Nuoma.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 19, 2021, 11:18 AM, atnaujinta Dec 21, 2021, 10:07 AM

Nors visi verkia, kad vasarą prie jūros brangu, bet visi verkiantieji turbūt nebuvo prie jūros žiemą per šventes.

Taigi, nusprendėme susirasti, kur apsistoti Klaipėdoje. Naujieji prie jūros būtų tobula, o ir čia pat Jūrų muziejus, delfinariumas, ir vaikams pramoga. Dar ta kelionė išpuoštu kalėdiniu traukiniu – nu skambėjo kaip visiškai tobula romantika visai šeimai!

Tačiau pradėjus skambinėtis ir ieškotis, kur apsistoti, nuotaika vis niaukėsi ir niaukėsi.

Mes neišrankūs, neieškojom prabangių apartamentų – skelbimuose susiradome paprastus butukus. Tik tokių kainų išgirsti nesitikėjom...

Nors skelbimuose rašoma, kad paros kaina 4 asmenų šeimai – nuo 30 eurų, paskambinus paaiškėja, kad šventiniu laikotarpiu, per Naujuosius, ji trigubėja – 100 eurų už naktį.

Tai jei dar liktume savaitei, už atostogas prie jūros bobutės bute sumokėtume 500 eurų (be kelionės traukiniu)! 

Skambiname kitiems. Kaina skelbime – 40 eurų. Tačiau, kaip netikėta, paaiškėja, kad nurodyta suma tik už vieną kambarį su dviem lovom.

Jei imsim antrą kambarį su dar dviem miegamom vietom (na, keturių asmenų šeimai ant vienos lovos sunku išsimiegoti tikrai), tuomet kaina 80 parai. Tai naujametinė savaitė pas bobutę prie jūros būtų 560 eurų! Bet, sako, yra virtuvėlė, dušas. Ji pati gyvenanti kitame namo aukšte, tad nesikišanti...

Bobutė trina rankas ir drąsina, kad čia labai geros kainos ir sąlygos. Vasarą pas ją nuolat apsistoja statybininkai ir labai būna patenkinti...

Paprašiau dar buto nuotraukų, nes nelabai skelbime matėsi bendro vaizdo, tik pagalvėlės, servėtėlės ir knygų lentynėlės. Bet sakė, kad nededa savo namų nuotraukų į internetą, kad nenužiūrėtų niekas...

Bobutės visai išprotėjo! Skambiname, kur siūlo prabangius apartamentus prie vieno uostamiesčio prekybos centro. Per Naujuosius para – 150, nors skelbime nurodoma 30 eurų.... 

Pasvarstėme su šeima – pas bobutes kainos prie jūros lygiai tokios, kiek ir apsistoti prabangiame viešbutyje... O dar net nežinia, kokį kambarį pas bobutę mes ten gautume.

Užsisakėme gana prabangų viešbutį (reikėjo pasistengti ieškant, nes laisvi numeriai akyse tirpsta) už tokią pačią kainą ir dar netgi priklausančiais pusryčiais!

Naujieji metai mūsų šeimai bus išties pasakiški! Su artėjančiais!

Prieš gražiausias žiemos šventes nutinka patys netikėčiausi ir gražiausi dalykai. Papasakokite savo romantiškiausią Kalėdų istoriją! Naujienų portalas lrytas.lt ir elektroninė parduotuvė Romantika.lt kviečia skaitytojus dalintis savo nepamirštamomis romantiškomis istorijomis ir laimėti vertingus prizus! Skelbiame rašinių konkursą „Romantiškiausios Kalėdų istorijos“. Viskas, ką jums reikia padaryti – aprašyti savo nepamirštamiausią istoriją, nutikusią per gražiausių žiemos švenčių laikotarpį. Rašinius siųskite bendraukime@lrytas.lt.

Net 3 pirmų vietų laimėtojai gaus 200 eurų romantika.lt kuponus atributams nepamirštamai nakčiai! Nugalėtojai bus skelbiami sausio 5 dieną.

Visos atsiųstos istorijos portale galės būti skelbiamos anonimiškai. Portalas lrytas.lt pasilieka teisę neskelbti istorijų, neatitinkančių LR teisės aktų.

 

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.