Pamačius, ką kalėdiniame vakarėlyje daro kolegė, net akys išsprogo: „Žmonės jau per daug sau leidžia“

Noriu parašyti apie karščiausią kalėdinį romaną, tačiau ne savo, o kolegų.

 Darbo vakarėlis ir kolegų elgesys moterį šokiravo.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Darbo vakarėlis ir kolegų elgesys moterį šokiravo.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Moteris mano, kad darbo vakarėliuose turėtų būti ribojamas alkoholis.<br>Lrytas.lt nuotr.
Moteris mano, kad darbo vakarėliuose turėtų būti ribojamas alkoholis.<br>Lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 28, 2021, 6:08 PM

Prieš šventes mūsų firma surengė kalėdinį vakarėlį – užsakė kavinę. Pradžioje, kaip turbūt ir visuose darbo vakarėliuose, vyko oficialioji dalis. Kalbos, apdovanojimai, metų planai ir taip toliau.

Pasibaigus oficialiajai daliai, prasidėjo vakarienė, valgiai, gėrimai, užkandžiai, pokalbiai, juokas. Netrukus jau traukėme kėdes – veiksmas persikėlė į šokių aikštelę.

Vakarui įpusėjus, į kavinę pradėjo rinktis ir liaudis „iš gatvės“. Todėl dalis kolegų išsiskirstė, dalis susirado naujų pažinčių, o dalis tęsė bendravimą su savo darbuotojais.

Įmonėje dirbu gana neseniai, todėl man toks kolegų bendravimas pasirodė gana neįprastas ir netgi nesuprantamas. Artimas fizinis kontaktas, bučiniai, flirtas.

Tačiau kai netyčia pamačiau, kaip viena kolegė kitam mūsų kolegai už kelnių užkiša ranką tiesiog prie visų žmonių, be jokios gėdos, man, kaip ir pačiam bendradarbiui, net akys ant kaktos išsprogo.

Taip, galbūt jie slapta įsimylėję, galbūt pora, galbūt aistringi meilužiai. Nežinau, ir žinoti nenoriu. Tai jų reikalas. Bet visai kas kita, kai jie savo nepadorų elgesį demonstruoja viešai, matant ne tik kolegoms, vadovams, bet ir nepažįstamiems kavinės lankytojams.

Juk kokį įspūdį jie susidarys apie mūsų kolektyvą?

Apėmė svetima gėda ir susirinkusi visus daiktus bėgau iš vakarėlio neatsigręždama.

Mano nuomone, tokie darbo vakarėliai turėtų būti be alkoholio. Arba bent jau su saikingomis jo dozėmis, nes akivaizdu, kad žmonės jau per daug atsipalaiduoja ir sau leidžia. 

Prieš gražiausias žiemos šventes nutinka patys netikėčiausi ir gražiausi dalykai. Papasakokite savo romantiškiausią Kalėdų istoriją! Naujienų portalas lrytas.lt ir elektroninė parduotuvė Romantika.lt kviečia skaitytojus dalintis savo nepamirštamomis romantiškomis istorijomis ir laimėti vertingus prizus! Skelbiame rašinių konkursą „Romantiškiausios Kalėdų istorijos“. Viskas, ką jums reikia padaryti – aprašyti savo nepamirštamiausią istoriją, nutikusią per gražiausių žiemos švenčių laikotarpį. Rašinius siųskite bendraukime@lrytas.lt.

Net 3 pirmų vietų laimėtojai gaus 200 eurų romantika.lt kuponus atributams nepamirštamai nakčiai! Nugalėtojai bus skelbiami sausio 5 dieną.

Visos atsiųstos istorijos portale galės būti skelbiamos anonimiškai. Portalas lrytas.lt pasilieka teisę neskelbti istorijų, neatitinkančių LR teisės aktų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.