Po Ž. Diawaros sulaikymo skandalo nustebino buvusio vyro pasisakymas: „Taip galėtų ne kiekvienas“

Šią savaitę visi tik ir kalba apie „Lofto“ įkūrėjos Živilės Diawaros sulaikymą. Moteris naktį praleido areštinėje.

Viktoras Diawara ir Živilė Diawara.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Viktoras Diawara ir Živilė Diawara.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Viktoras Diawara ir Živilė Diawara.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Viktoras Diawara ir Živilė Diawara.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Viktoras Diawara ir Živilė Diawara.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Viktoras Diawara ir Živilė Diawara.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Jolanta

2022-11-23 14:27

Socialiniai tinklai kaito nuo diskusijų ir nuomonių. Visokių jų buvo ir visokių dar bus. Nieko nuostabaus, juk jaunos žinomos moters sulaikymas dėl įtarimų turėjus narkotinių medžiagų mūsų mažoje šalyje yra retas incidentas.

Aš tikrai nesiruošiu nei teisti, nei teisinti. Tai padarys atitinkamos struktūros. Norėjau pasisakyti šiek tiek kita tema, kuri mane labai nustebino.

Vakar per LNK „Labą vakarą, Lietuvą“ rodė buvusio moters sutuoktinio, Viktoro Diawaros pasisakymą. Praėjusią vasarą po 19 metų pora pasuko skirtingais keliais. Tai net ištempiau ausis paklausyti, nes tikrai, sutikit, tokia situacija, kai daug nežinomųjų, viskas be galo įdomu.

Tai štai, klausydama grupės „Skamp“ nario pasisakymą apie šią situaciją mane labiausiai palietė tai, kaip Viktoras taip šiltai atsiliepė apie buvusią žmoną ir taip nuoširdžiai ją palaikė. Taip galėtų ne kiekvienas.

„Labai kvaila situacija. Kažkada buvo normalu baudžiava, kažkada buvo normalu, kad moterys negalėjo balsuoti, tualetai buvo lauke be kanalizacijos. Tikiuosi, kad nenormalu bus ir tokia reakcija į tokius dalykus. Daug kur pasaulyje kitoks požiūris.

Įstatymas yra įstatymas, jis galioja visiems, nereikia special kažkokių dalykų.

Nesupratau, kas įvyko. Žmogus stovėjo gatvėje ir rūkė cigaretę, kalbėjo telefonu. Privažiuoja policija ir pradėjo kratyti. Kokioje šalyje gyvename. Kad būtų kažkoks pagrindas. Rašė, kad Živilė buvo neadevkati. Tai absoliutus melas. Mes turime įrodymą, viską nufilmuota.

Kad teko naktį praleisti areštinėje, yra kosmosas. Živilė mano žmona. Galbūt emociškai į tai reaguoju. Bet žmonės Lietuvoje net už pusę gramo turi bylinėtis su advokatais. Lyg Lietuvos policija neturi, ką veikti. Žinau, kiek tokia byla mokesčių mokėtojams kainuoja. Bet jei taip gerai, tebūnie gerai.

Živilė yra labai stipri moteris, Živilė nėra nusikaltėlė. Viskas bus gerai. Bus procesas, praeis viskas ir tikiuosi greitai pamiršim apie šitą istoriją nesąmoningą“, – LNK laidai „Labas vakaras, Lietuva“ kalbėjo V. Diawara.

Kiek mūsų išsiskyrusių šeimų taip galėtų palaikyti savo buvusiuosius? Dažniausiai apie savo buvusią žmoną ar buvusį vyrą tik purvus pilam, o jam dar suklupus ir paspiriam iš džiaugsmo, kad sunkiau būtų atsistoti.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: prokurorai baigė ikiteisminį tyrimą dėl R. Žemaitaičio