Aklas pasimatymas vienišei iš provincijos gyvenimą apvertė aukštyn kojom: „Kur buvo mano protas“ dalyvauk konkurse

Vienais metais per Kalėdas buvau viena ir vieniša. Prieš šventes mane paliko vaikinas. Tėvai su broliu buvo išvykę į netolimą užsienį (aš negalėjau niekur vykti, nes turėjau dirbti iki pat Kalėdų).

 Aklas pasimatymas baigėsi netikėtai.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Aklas pasimatymas baigėsi netikėtai.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Laiminga

Dec 27, 2023, 9:28 PM

Draugai su savo bėdomis – vieni sirgo, kitų vaikai sirgo, treti kažkur patys pas kažką. Žodžiu, buvau nusiteikusi Kalėdas sutikti viena. O tą vakarą gyvenimas apsivertė aukštyn kojomis.

Gyvenau mažame miestelyje, kur pramogų per šventes ir su žiburiu nesurasi. Niekas nevyksta, viskas uždaryta. Todėl prisipirkau vyno, prisigaminau skanaus maisto. Maniau, pasėdėsiu ramiai prie televizoriaus ir atšvęsiu.

Tačiau bevakarojant švęsti vienai pasidarė nuobodu. Todėl šiek tiek įsidrąsinusi susigundžiau paieškoti nuotykių – parašyti nepažįstamam likimo draugui, kuris taip pat buvo vienišas per Kalėdas. Pasirodo, buvo pilna tokių pat, kaip ir aš, nuobodžiaujančių žmonių.

Susirašiau su keliais. Vienas visai patiko, bendravo nuoširdžiai. Sugebėjo mane prajuokinti. Pasiūlė susitikti. Kaip? Jis buvo Vilniuje. Aš – kaime už 100 kilometrų.

Jis pasiūlė atvažiuoti manęs pasiimti ir nuvežti iki Vilniaus aprodyti eglutės. Nieko per daug negalvodama ėmiau ir sutikau. Nepraėjus nė valandai jis jau buvo prie mano namų durų... Sėdau ir išvykau su visiškai nepažįstamu žmogumi.

Kaip dabar pagalvoju, iš kur tiek drąsos turėjau, nesuprantu, kur buvo mano protas... Ir kaip man vis dėlto pasisekė. Aklas pasimatymas baigėsi svajonių vestuvėmis. Gyvename iki šiol, mylime vienas kitą.

Per visišką atsitiktinumą sutikau gyvenimo žmogų, kurio būčiau tikrai nesutikusi. Iš savo miestelio persikėliau gyventi į Vilnių, susiradau darbą, padariau neblogą karjerą, susiradau naujų draugų. Bet svarbiausia, sukūriau šeimą su mylimu geru žmogumi. 

Šis rašinys dalyvauja konkurse „Mano Kalėdų kuriozas!“ Pasidalykite savo Kalėdų istorija, kai šventės baigėsi kuriozu ir dalyvaukite konkurse. Siųskite savo istoriją el. paštu – bendraukime@lrytas.lt. Daugiausiai perskaitymų sulaukusi istorija bus apdovanota Twinkly prizais.

Twinkly papuoš jūsų namus TWD060STP-B išmaniąja lempučių girlianda, kuri keičia spalvas ir gali būti valdoma telefonu!

Nugalėtojai bus skelbiami 2024 m. sausio 3 d. portale lrytas.lt

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.