„Bendraukime“ savaitė: prizus pelnė nuotraukos iš vėtros nusiaubtos Utenos

Džiugi žinia! Po savaitės bus lygiai mėnuo, kai „Bendraukime“ išvydo interneto platybių šviesą. Džiaugiamės, kad vis aktyviau siūlote savo naujienas, istorijas, patarimus, nuotraukas ir vaizdo medžiagas. Už geriausias istorijas trečiąją projekto savaitę norime atsidėkoti.

Skaitomiausių, geriausiai vertinamų ir labiausiai diskusiją keliančių istorijų autorius kviečiame rinktis "Bendraukime" prizus.
Skaitomiausių, geriausiai vertinamų ir labiausiai diskusiją keliančių istorijų autorius kviečiame rinktis "Bendraukime" prizus.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 5, 2012, 12:57 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 10:12 AM

Šią savaitę mus ypač nudžiugino nuotraukos iš Utenos, kurią sekmadienio pavakare purtė smarki vėtra. Penki Bendraukime“ skaitytojai operatyviai dalijosi su mumis vaizdais iš niokojamo miesto, fotografijas iškart publikavome portale. Naujiena buvo labai skaitoma. Bendraukime“ skaitytojai pasidarbavo kaip profesionalai! Dėkojame jiems! Kiekvienam iš jų norime įteikti vieną iš „Bendraukime“ prizų.

Kaip ir anksčiau, portalo skaitytojai ypač domėjosi emigrantų istorijomis, kurios dalyvauja socialinėje kampanijoje „Mama, sugrįžk namo“. Šią savaitę labiausiai buvo skaitomas ir daugiausiai įvertinimų „Puiku, man patiko“ sulaukė emigrantės Astos pasakojimas. Jame moteris prisipažįsta, kad jai iki šiol skaudu dėl be sūnaus praleistų metų. Dėkojame už atvirumą, pasitikėjimą, nuoširdų pasakojimą ir kviečiame Astą rinktis vieną iš „Bendraukime“ prizų - užrašų knygelės, atmintukės, puodelio.

Diskutuoti praėjusią savaitę kvietė taip pat kampanijai „Mama, sugrįžk namo“ atsiųstas laiškas. Jame prisistatyti nenorėjusi skaitytoja teigė, kad emigravę žmonės yra skolingi Lietuvai. Juk bent mokyklą baigė daugelis, o tai šaliai kainavo! Kilo diskusija. Už skatinimą diskutuoti skiriame prizą laiško autorei.

Primename, kad prizus galite laimėti, dalyvaudami šeimų nuotraukų konkurse Aš laimingiausias, kai MES kartu!, konkurse Mano didelės šaunios lietuviškos atostogos! ir siūlydami parašą karikatūrai Kuo nusidėjo futbolas?.

Taip pat visus kviečiame ir toliau siųsti savo istorijas, nuotraukas ir video bei rungtis dėl prizų! Rašykite mums bendraukime@lrytas.lt arba savo istorijas įkelkite čia.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.