Savaitės sukrėtimas – vergiškas gyvenimas Nidos sandėliuke

Peržvelgus pastarosios savaitės straipsnius „Bendraukime“ rubrikoje, akivaizdu, kad skaitytojus labiausiai sukrėtė vergiškomis sąlygomis apgyvendintų jaunuolių istorija. Jie į Nidą atvyko dirbti, verslininkas įkurdino juos savo motinos sandėliuke, kur kelių kvadratinių metrų plote jaunuoliai spaudėsi trise. Vieno iš jaunuolių tetos Reginos Giliasevičienės parašyta istorija buvo skaitomiausia „Bendraukime“, taip pat sulaukė daugiausia komentarų ir palaikymo – tų, kurie po tekstu spaudė įvertinimą „Puiku, man patiko!“ Į žmonių diskusiją įsitraukė ir žiniasklaidos profesionalai – šia tema komentarą parašė Andrius Užkalnis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 19, 2012, 8:33 AM, atnaujinta Mar 18, 2018, 12:52 AM

Dėkojame Reginai už pasidalintą istoriją ir dovanojame jai „Bendraukime“ prizą – puodelį, užrašų knygutę arba atmintuką. Kviečiame Reginą savo pasirinkimą parašyti mums laišką adresu konkursai@lrytas.lt.

Taip pat prizu apdovanojame kitą dėmesio sulaukusią istoriją. Tai Vilniaus Pilaitės bendruomenės pirmininkės Janinos Gadliauskienės rašinys apie poilsiauti išsiruošusią vilnietę ir keturis jos vaikus. Šeima privačiame paplūdimyje susidūrė su policija. Iš jos buvo reikalaujama sumokėti 10 litų viešbučiui, kuriam paplūdimys priklauso, o policijos pareigūnas grasino – jei moteris nepateiks savo asmens duomenų, ji bus nuvežta į policijos komisariatą.

Vertiname Janinos drąsą aprašyti įvykį ir atsiųsti tekstą projektui „Bendraukime“. Kviečiame pasirinkti prizą – puodelį, užrašų knygutę arba atmintuką – ir pranešti apie tai adresu konkursai@lrytas.lt.

Visus raginame dalintis savo istorijomis ir žurnalistiniais eksperimentais! Kartais viena laiku padaryta nuotrauka ar, rodos, nedidelis nutikimas tampa rimtų diskusijų ir pokyčių pradžia. Kaip tai nutiko su klaipėdiečio pastebėjimu apie nemandagias merginas autobuse.

Taigi, būkite budrūs, stebėkite, kas vyksta, o tekstus, nuotraukas, vaizdo įrašus siųskite mums – projektui „Bendraukime“!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.