„Bendraukime“ autoriams - prizai

„Bendraukime“ redakcija šią savaitę buvo laimingai užimta - sulaukėme kaip niekad daug aktualių ir diskusiją žadinančių straipsnių. Savaitei baigiantis, reziumuojame rezultatus ir pakuojame prizus.

„Bendraukime“ redakcija šią savaitę buvo laimingai užimta - sulaukėme kaip niekad daug aktualių ir diskusiją žadinančių straipsnių. J. Stacevičiaus nuotr.
„Bendraukime“ redakcija šią savaitę buvo laimingai užimta - sulaukėme kaip niekad daug aktualių ir diskusiją žadinančių straipsnių. J. Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

"Bendraukime" redakcija

Sep 6, 2012, 6:35 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 10:08 PM

Didžiausią skaitytojų susidomėjimą žadina pradėtas Londone benamiu tapusio lietuvio užrašų ciklas. Kodėl jis negrįžta į Lietuvą? Kada ieškosis darbo? Kodėl atsisako glaustis pagalbos centruose? Tokios diskusijos verda straipsnių komentaruose. Visa tai ir kitos istorijos - naujuose Londono lietuvio rašiniuose.

Itin aktyviai skaitytas buvo ir Augusto Didžgalvio eksperimentas prie Baltarusijos konsulato Vilniuje.

Ugningą diskusiją apie bičių kaimynystę sukėlė ir Rasos Pipierienės istorija. O Vytauto Ščiukos pasakojimas apie kančios kelius paskui bankrutavusį statybų rangovą ne vieną skaitytoją privertė pagalvoti, ar taip neatsitiks ir su jo namu.

Šių tekstų autoriams dėkojame už puikiai skaitomas, vertinamas ir komentuojamas istorijas ir kviečia rinktis prizą.

Jeigu ir jūs turite istoriją, naujieną, požiūrį, nuotraukų ir video, kurie būtų įdomus kitiems „Bendraukime“ skaitytojams, siųskite juos bendraukime@lrytas.lt arba įkelkite čia.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.