Dėkojame „Bendraukime“ autoriams (atsiųsk savo naujieną!)

Darbo savaitę po ilgojo Velykų savaitgalio pradedame „Bendraukime“ prizų dalybomis. Jūsų dėmesiui - praėjusią savaitę daugiausiai dėmesio sulaukę ir aktualiausi tekstai.

Įdomiausių tekstų ir vaizdų autorių kiekvieną savaitę laukia „Bendraukime“ prizai.<br>J. Stacevičiaus nuotr.
Įdomiausių tekstų ir vaizdų autorių kiekvieną savaitę laukia „Bendraukime“ prizai.<br>J. Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 2, 2013, 6:37 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 11:07 PM

Didžiausio jūsų dėmesio praėjusią savaitę sulaukė buvusio bušido čempiono Remigijaus Morkevičiaus nokautuotos merginos sesers laiškas. Moteris atvirai papasakojo apie incidentą Kauno senamiestyje.

Ne mažiau dramatišką istoriją aprašė ir vilnietė medikė. Paromis dėl vaikų dirbančią moterį įskaudino vaiko teisių gynėjų vizitas. Nusivylusi moteris nusprendė vykti į užsienį ir ten užsidirbti pinigų.

Tuo tarpu Juozui sukėlė abejonių naujojo popiežiaus Pranciškaus netradiciniai sprendimai, kaip antai Didžiojo Ketvirtadienio apeigose popiežius apsilankė nepilnamečių kalėjime, kuriame atliko šios dienos liturgijoje atliekamą kojų plovimo apeigą. Juozas klausė: ar toks sprendimas nesukaukė šio ritualo simbolikos?

Džiugesnėmis nuotaikomis „Bendraukime“ skaitytojus pradžiugino Artūras, prisijungęs prie socialinės kampanijos „Lietuvoje gyventi gera“. Pasidalijęs savo jaunystės laikų patirtimi Artūras padarė išvadą: šiuolaikinis jaunimas keičia ir išgelbės Lietuvą.

O kokiais reiškiniais ir pokyčiais jūs džiaugiatės ir didžiuojatės Lietuvoje? Pasidalinkite savo įžvalgomis - jų laukiame adresu bendraukime@lrytas.lt arba įkeliant čia.

Ir toliau kviečiame dalintis savo naujienomis ir istorijomis - kaip įprasta, įdomiausių tekstų ir vaizdų autorių kiekvieną savaitę laukia „Bendraukime“ prizai.

Bendraukime!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.