„Bendraukime“ savaitė su A. Užkalniu, Ostapu Benderiu ir kyšiu Kuršių nerijoje

Nors vasara įsibėgėja ir vis daugiau „Bendraukime“ skaitytojų palikę kompiuterius keliauja atostogauti, diskusijos netyla. Pastarąją savaitę ypač daug dėmesio susilaukė Psi reido vardu pasivadinusio skaitytojo nuomonė apie lrytas.lt apžvalgininką Andrių Užkalnį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 1, 2013, 5:13 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 1:05 AM

Beveik 900 komentarų ir per 3000 įvertinimų „Puiku, man patiko“ - tokiais skaičiais gali didžiuotis „Bendraukime“ skaitytojas, parašęs viešą laišką Andriui Užkalniui, jo skaitytojams ir lrytas.lt redakcijai.

Tuo virtualus pašnekesys nesibaigė. Sulaukęs apžvalgininko reakcijos, skaitytojas parašė ir antrąjį laišką. „Bendraukime“ publikavo jį pirmadienį. Už išsakytą nuomonę ir atkaklumą laiškų autoriui skiriame „Bendraukime“ prizą.

Kitas dėmesį kaustęs pasakojimas – apie šių laikų Ostapą Benderį – apsukruolį Aurimą Novicką. Jis iš marijampoliečio Giedriaus Leonavičiaus išsinuomojo garso aparatūrą, bet kai reikėdavo mokėti nuomos mokestį, vis išsisukinėdavo.

Kai G. Leonavičius kreipėsi į policiją, ši atliko prevencinį pokalbį, bet A. Novicko nesulaikė. Marijampoliečio įsitikinimu, policija – bejėgė.

Už šį pasakojimą Giedriui atitenka „Bendraukime“ prizas. Nors tai negrąžins nei prarastos aparatūros, nei sugaišto laiko, jis bent jau žinos, kad gali savo širdgėla pasidalinti su „Bendraukime“ skaitytojais.

Trečiasis prizo vertas rašinys – apie kyšį. Marija automobiliu važiavo į Kuršių neriją. Užuot sumokėjusi 20 litų, ji rinkliavą renkančio posto darbuotojo iniciatyva tesumokėjo 10 litų ir negavo čekio.

Vėliau susimąsčiusi, ką padarė, mergina parašė viešą prisipažinimą ir paragino kitus neįkliūti į tokią korupcijos schemą. Už pilietiškumą ir drąsą prisipažinti Marijai – trečiasis „Bendraukime“ savaitės prizas.

O kas įdomaus vyksta jūsų gyvenime? Gal tapote kokio nors aktualaus įvykio liudininku? Patyrėte įdomų nutikimą? Pasidalinkite tuo su „Bendraukime“ - jūsų istorijų, nuotraukų ir video laukiame bendraukime@lrytas.lt arba įkeliant čia. Kiekvieną savaitę „Bendraukime“ autorių laukia prizai.

Bendraukime!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.