„Bendraukime“ metų geriausi: seksas, automobiliai ir prezidentė

Portalo lrytas.lt skiltyje „Bendraukime“ kasdien verda diskusijos apie aktualijas, socialinį gyvenimą, kultūrą. Skaitytojai dalijasi savo istorijomis ir požiūriais, kuriuos mielai skaito aptaria portalo lrytas.lt lankytojai. 

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 23, 2014, 5:16 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 10:08 AM

Šiuolaikinėje žiniasklaidoje, kai informacijos greitis pasiekė piką, būtent skaitytojai tampa tais, kurie gali pranešti naujieną, papasakoti apie užčiuoptą naują socialinį reiškinį ar pasidalinti savo gyvenimo istorija anksčiau, nei apie tai sužinojo žurnalistai.

Tikimės, kad piliečių aktyvumas kuriant mūsų naujienų portalo turinį 2015-aisiais tik didės. Todėl tuos, kurie mums dar nieko neparašė, kviečiame nesidrovėti ir tą padaryti. 

2014-aisiais publikavome šimtus jūsų laiškų. Dėkojame visiems, kurie nebuvo abejingi, dalijosi naujienomis, istorijomis, nuomonėmis. 

O baigiantis metams, siūlome prisiminti tuos, kurie sukėlė daugiausiai skaitytojų aistrų. Jūsų dėmesiui – 2014-ųjų įdomiausių „Bendraukime“ rašinių dešimtukas.

10 vieta atitenka Tomui, kuris nusprendė viešai papasakoti, kaip jam sekėsi laikyti automobilio vairavimo egzaminą. Jo įspūdžius skaitykite rašinyje „Vairuotoją pritrenkė „Regitros“ egzaminuotojo sprendimas“.

9 vietą užėmė Marco, praėjusią vasarą atsiuntęs nuotraukų iš Palangos. Jas išvydus, paaiškėja, kas  sukasi prakutusio emigranto galvoje. Jeigu nematėte, verta pažiūrėti – šypsena garantuota. 

8 vietą pelnė kaunietis skaitytojas Artūras, kurį Nidoje pribloškė neregėta orgija.

7 vieta atitenka fizikos mokytojai metodininkei, kuri ryžosi prabilti: „Jei jūs tik žinotumėte...“ Rašinys apie nutylimus dalykus – ką mokykloje tenka patirti šiuolaikiniam pedagogui.

6 vietoje - Andriaus Kliuko skundas „Automobilio remonto sąskaitą išvydęs vilnietis neteko amo“. Kas toje sąskaitoje parašyta – pamatysite skundo autoriaus atsiųstose nuotraukose.

5 vieta tenka mamai, pasidalijusiai patirtimi, kaip klasės nevykėliais paverstų vaikų tėvai susivienijo ir rado būdą užkirsti kelią patyčioms. Sprendimas paprastas, bet genialus. Sužinokite apie jį: „Pergalė prieš patyčias: kaip tėvai pamokė mokyklos karalienes

4 vietą pelnė dvyliktokė Ugnė, parašiusi nuotaikingą pasakojimą apie savo neeilinį hobį ir tai, kur jis ją atvedė. Skaitykite Ugnės rašinį Dvyliktokė pričiupo Dalią Grybauskaitę ten, kur nesitikėjo.

3 vieta priklauso Valerijai, kurią apsėdo pavojinga manija. Sužinokite, ką ji kasdien veikia savo paauglės dukros „Facebook“ puslapyje.

2 vieta atitenka kultinio metų teksto Vaikinas nutirpo pamatęs, ką pirtyje daro jo seksuali mylimoji autoriui Dovydui.

1 vieta - nenurungiama. 2014-aisiais didžiausio skaitytojų dėmesio sulaukė mokyklos gražuolės Noros rašinys  Mokyklos karaliene vadinama paauglė: „Niekas nepaklausia, kiek man tai kainuoja“  Ir visiškai suprantama kodėl. O ką apie tai manote jūs?

„Bendraukime“ redakcija jums linki gerų ir kūrybingų 2015-ųjų metų!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.