Garsūs žmonės onkologiniams ligoniams linkėjo sveikatos ir vilties

Ligai šventės neegzistuoja. Tai Vilniaus universiteto Onkologijos institute pajus 121 ligonis, Naujuosius metus sutiksiantis palatoje. Tačiau šventinę nuotaiką paskutinę metų dieną sukūrė būrys garsių žmonių, onkologiniams ligoniams atvežęs linkėjimų ir dovanų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 1, 2013, 12:01 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 1:59 AM

Onkologijos institute pirmadienį apsilankė aktorius Arūnas Sakalauskas, žurnalistai Martynas Starkus ir Vytaras Radzevičius, menininkė Nomeda Marčėnaitė, pramogų verslo atstovas Juozas Liesis ir kiti, neabejingi sergančių žmonių likimui.

Onkologijos instituto pacientai juos aplankiusiems svečiams noriai pasakojo ne tik apie savo sveikatą, bet ir apie namus, bites, sodus bei daržus.

Užimtumo terapijos centro organizuojama akcija kartu su garsiais Lietuvos žmonėmis paskutinę metų dieną aplankyti vėžiu sergančius žmones jau yra tapusi tradicine.

Šis tekstas - socialinės kampanijos Vėžys - ne nuosprendis“ dalis. Ši kampanija – apie kovą su vėžiu, juo sergančius žmones, jų gyvenimus, patirtis, viltį, dramas šeimose ir širdyse. Jeigu jus vienaip ar kitaip palietė ši liga, kviečiame pasidalinti savo istorija ir įkvėpti vilties kitiems panašaus likimo žmonėms. Jūsų tekstų, nuotraukų ar vaizdo įrašų laukiame adresu bendraukime@lrytas.lt, juos galite įkelti ir čia.

Kampanijos partneriai - Vilniaus universiteto Onkologijos institutas ir Pagalbos onkologiniams ligoniams asociacija.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.