Medikų prognozių sugniuždyta pora sulaukė stebuklo

Skaitau kitų šeimų istorijas apie tai, kaip joms pavyko susilaukti vaikelio po ilgų bandymų, po vilties, laukimo ir nerimo ilgų parų ar metų, ir ašaros rieda. Mano istorija su laiminga pabaiga. Buvom jauni, linksmi, trokštantys pažinti gyvenimą, pasaulį. Keliavome, dirbome, šventėme gyvenimą. Po trejų metų nusprendėme, kad jau laikas ir mums vaikelio susilaukti. Nustojome saugotis ir tikėjome, kad viskas bus paprasta. Bet čia jau likimas mums nebesišypsojo.

Stebuklas įvyko tik tuomet, kai aš nustojau galvoti kiekvieną minutę, kaip man pastoti.<br>123rf. asociatyvi nuotr.
Stebuklas įvyko tik tuomet, kai aš nustojau galvoti kiekvieną minutę, kaip man pastoti.<br>123rf. asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Nijolė

Dec 1, 2013, 5:23 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 1:20 AM

Bėgo mėnesiai, ir niekaip nesulaukiau dviejų juostelių. Pas ginekologę apsilankymai nieko blogo nerodė, sakė, kad sveika. Sakė - tik bandykit, ir tiek. Sakė, kad dvejus metus laukti -  nieko nuostabaus. Kokia kvaila buvau, kad klausiau. Reikėjo jau po metų kreiptis į specialistus. Todėl jau visoms patariu, kad eitų pas vaisingumo specialistus, o ne tikrintųsi pas ginekologus.

Prisiruošėme su vyru nueiti į vaisingumo kliniką Vilniuje. Ir prasidėjo nesibaigiantys tyrimai. Su vyru viskas buvo gerai. Man nustatė kiaušintakių nepraeinamumą. Tai buvo operacija, po kurios vilties beveik nebeliko. Sudėtingas atvejis ir diagnozė – nevaisingumas.

Gydytojas sakė, kad pastoti natūraliai vilčių beveik nėra, tik jei įvyks stebuklas. Pasiūlė planuotis dirbtinį apvaisinimą. Patikslino: jei po operacijos per pusę metų nepavyks pastoti, tuomet jau tik dirbtinis apvaisinimas belieka.

Jaučiausi visiškai sugniuždyta. Tačiau mano vyras mane palaikė, drąsino ir buvo mano ramstis šioje situacijoje. Per vasarą nusprendėme atsipalaiduoti, mėgautis gyvenimu, o jau rudenį pradėti vizitus dėl dirbtinio apvaisinimo.

Aišku, tuo metu daug skaitinėjau, kas mūsų laukia, ruošėmės morališkai ir taupėm pinigėlius.

Rugpjūčio pabaigoje turėjo būti menstruacijos, po kurių jau planavau eiti į kliniką. Nebeturėjau jokių minčių pastoti natūraliu būdu. Tiesiog laukiau mėnesinių ir planavau vizitą pas medikus. Ir... mėnesinių taip ir nesulaukiau.

Kai mėnesinės vėlavo 5 dienas, nusprendžiau nusipirkti nėštumo testą. Ir koks apėmė džiaugsmas pamačius dvi juosteles - tai reiškė teigiamą rezultatą!

Abu su vyru buvom devintam danguj. Kad pavyko, kad tai įvyko natūraliai. Išlaukiau iki devintos savaitės ir tuomet kreipiausi į gydytoją. Buvo patvirtinta, kad mūsų mažiulis puikiai įsitvirtinęs, padarė ir nuotrauką.

Dabar mūsų džiaugsmui - jau 6 metai, ir net negaliu įsivaizduoti, koks be jo būtų mano gyvenimas. Bandymai, gydymas, neviltis – visa tai truko 4 metus.

O stebuklas įvyko tik tuomet, kai aš nustojau galvoti kiekvieną minutę, kaip man pastoti. Aš tiesiog mėgavausi maloniomis akimirkomis kartu su vyru. Tikriausiai atsiblokavo visi energetiniai laukai ir tuomet stebuklas įvyko.

Tad noriu visoms šeimoms patarti: nenustokit tikėti, bet sugebėkit atsipalaiduoti, kad nauja siela galėtų pas jus ateiti. Stebuklai yra šalia mūsų, tereikia juos įsileisti. Sėkmės!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.