Nevalia pamiršti. Pasidalink savo prisiminimais apie Sausio 13-ąją

Visų valstybių gyvenime būna akimirkų, kuomet išbandomi jos žmonių ryžtas, vienybė, valia. Sausio 13-oji Lietuvai buvo viena tokių dienų. Prisimindami žuvusių 14 gynėjų auką ir tūkstančių kitų žmonių pastangas, niekada nepamirškime, kaip kovojome už Lietuvos laivę. Kviečiame pasidalinti savo prisiminimais apie tas Lietuvos valstybei lemtingas dienas ir darkart kartu patirti susitelkimo ir vienybės jausmą.

Pasidalinkite savo pasakojimu apie tai, kur tomis sausio dienomis kovojote, palaikėte Lietuvos laisvę.<br>P.Lileikio nuotr.
Pasidalinkite savo pasakojimu apie tai, kur tomis sausio dienomis kovojote, palaikėte Lietuvos laisvę.<br>P.Lileikio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 10, 2014, 7:47 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 5:56 PM

Pasidalinkite savo pasakojimu apie tai, kur tomis sausio dienomis kovojote, palaikėte Lietuvos laisvę. Ką tuomet išgyvenote? Ko niekuomet negalėsite pamiršti?

Galbūt Lietuvos valstybei kritinės akimirkos sutapo su jums asmeniškai svarbiais gyvenimo įvykiais? Norime apie tai išgirsti.

Laukiame ne tik jūsų pasakojimų, bet ir nuotraukų, vaizdo ar garso įrašų. Juos iki sausio 14 d. siųskite adresu bendraukime@lrytas.lt arba įkelkite čia. Jūsų prisiminimus ir vaizdus publikuosime portale lrytas.lt

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: prasidėjo išankstinis balsavimas