Mylimojo smūgiai baigėsi persileidimu ir nevaisingumu

Gyvenimas yra per trumpas, kad jį gyvendamas tik egzistuotum. Žiniasklaidoje yra kalbama apie esamą ar buvusį smurtą šeimoje. Noriu papasakoti istoriją apie savo vaikystės draugę.

Mano draugė labai laukė šio kūdikio. Kelias savaites atrodė viskas labai gerai, ir tada jis vėl pradėjo smurtauti.<br>123rf. asociatyvi nuotr.
Mano draugė labai laukė šio kūdikio. Kelias savaites atrodė viskas labai gerai, ir tada jis vėl pradėjo smurtauti.<br>123rf. asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Agnė

Mar 2, 2014, 8:48 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 7:06 PM

Vieną gražų vasaros vakarą jie susipažino draugų organizuotame vakarėlyje. Pamatę vienas kitą iš karto krito vienas kitam į širdis. Pradžioje viskas buvo kaip tikroje pasakoje: taip, kaip kiekviena mergina svajoja, kokia turėtų būti pirmoji meilė. Jie eidavo į pasimatymus, jis jai dovanodavo gėles, dovanėles. Vienas kitą suprasdavo iš pusės žodžio. Visi draugai laikė juos tobula pora.

Kartą jie susipyko ir tada įvyko tai, ko niekas nesitikėjo, vaikinas pakėlė ranką prieš savo mylimą moterį. Įvykus šiam incidentui žinoma, mano draugė supyko ir kelias dienas su juo nesikalbėjo, tačiau jis maldavo jos atleisti ir sakė, kad tai buvo pirmas ir paskutinis kartas. Sakė, jog jis ją myli.

Mano draugė, žinoma, patikėjo juo ir atleido, tačiau tai kartojosi. Ji dažnai vaikščiodavo su pamėlusia akimi teisindamasi, kad užsigavo parkritusi. Vėliau vaikinas jau nevengė slėpti smurto prieš merginą nuo aplinkinių. Jis ją žemindavo, mušdavo net savo draugų, pažįstamų draugijoje.

Draugams pastebėjus smurtą, pradėjome ją skatinti, jog turi skirtis su vaikinu, tačiau ji vis sakydavo, kad tai jos kaltė, kad jis su ja taip elgėsi. Esą ji jį išprovokavo, kad nereikėjo atsikalbinėti. Po kiek laiko sekė eilinis smurto aktas, ir mano draugė supykusi vėl paliko vaikiną sakydama, kad čia - jau galutinis jos sprendimas. Deja, praėjus kelioms dienoms paaiškėjo, jog ji laukiasi. Žinoma, ši žinia buvo netikėta jai, bet ji labai džiaugėsi. Pranešė apie nėštumą vaiko tėvui, ir jie vėl susitaikė.

Mano draugė labai laukė šio kūdikio. Kelias savaites atrodė viskas labai gerai, ir tada jis vėl pradėjo smurtauti. Tik šį kartą ranką kėlė jau prieš nėščią moterį.

Šis nėštumas baigėsi dviem tragedijomis: negimusios naujos gyvybės mirtimi ir dingusia bet kokia galimybe susilaukti kito mažylio. Ji tapo nevaisinga.

Po šios tragedijos įsikišus mano draugėms tėvams draugystė nutrūko visiems laikams. Mano vaikystės draugė ilgai negalėjo užmegzti santykių su jokiu kitu vaikinu. Persileidimas paliko gilų pėdsaką jos gyvenime. 

Laimei, dabar, praėjus po šios tragedijoms eilei metų, mano vaiksytės draugė yra susižadėjusi, laiminga ir vėl pagaliau tiki meile.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.