Sveikinu Dovydą, nutirpusį nuo sekso pirtyje

Gerbiamas Dovydai, sveikinu atvykus į realybę, išsitraukus nekvepiančius skudurus ir išlindus į dienos šviesą, kur žmonės yra spalvoti, apsirengę skirtingai ir dar važinėjantys brangiomis mašinomis.

Daugiau nuotraukų (1)

Mindaugas Dulinskas

2014-09-07 19:39, atnaujinta 2018-02-09 17:32

Prisiminkime mokyklos laikus, kai reikėjo rašyti interpretacijas ir analizuoti eilėraščius, prozos kūrinius ir pasakoti savo supratimą apie rašymą.

Čia pamėginsiu sudėlioti ne tik savo supratimą, bet ir tam tikrus loginius dalykus.

„Deja, artimų draugų neturiu , man 24 metai gyvenu atokiame miestelyje, dirbu „ant savęs“, todėl pažinčių ratas gana siauras.“

Na gerai, jei dirbi sau ir neturi didelio draugų rato, vadinasi drąsiai galima daryti išvadą, jog tavo darbas nesusijęs su bendravimu, pardavimu ir turi labai mažai vadybos elementų. Lieka vos keli dalykai, realiausias - žemės ūkio darbai.

Kuomet kasdien matai tik traktorius, ŽŪ techniką ir gyvulius, kurie moka tik baubti, kriuksėti ir dėti kiaušinius, tuomet turėti daug artimų draugų yra sunku, ką jau bekalbėti apie jų istorijas bendraujant su priešingos lyties atstovėmis.

„Moteris vardu Agnė. Vadinu ją moterimi, nes nuo pat pažinties pradžios jos kūnas ir žvilgsnis spinduliavo branda.“

Jei jau gali nuspręsti, kad moters kūnas spinduliuoja branda, tai kodėl negali suprasti, kad branda atsiranda su tuo, kad žmogus gali elgtis taip, kaip jam priimtina? Branda neatsiranda lindint lysvėje ir kuičiantis po piktžoles.

„Iki 21-erių nebuvau patyręs jokio intymumo, ką jau čia... Nebuvau net flirtavęs su priešingos lyties atstove , vakarėlio metu ilgai žaidėme akimis, kol galiausiai šiek tiek išgėrus įgriso tik žaisti.“

Na laba diena, neblogas startas, kaip neturint jokios patirties flirtuojant, o čia ėmėt ir pradėjot klapsėti akimis. Jūs esate labai talentingas. Kai kurie net tiek nesugeba. Geriausia, ką sugeba, tai po vakarėlio klausinėti draugų, kas ji tokia, kad galėtų užkalbinti „Facebook“, ar parašyti sms.

„Pažintį užmegzti nebuvo sunku, ji buvo ką tik išsiskyrusi su vaikinu ir aš jai tapau ta akmenine siena, į kurią ji galėjo atsiremti.“

Prašau kokia proza iš žmogaus, kuris moterį nutarė pažinti nuo 21-enerių metų. Jis buvo akmeninė siena, nepastumiamas ir nepargriaunamas vyras. Dar vieną žvaigždutę ant peties kabinu.

„ atsidūrėme toje pačioje lovoje. Gėdinga prisiminti, ką tuomet joje nuveikiau.“

Va čia ir yra tavo problema, kad tau gėdą kelia tai, kas yra natūralu ir visiems suprantama. Seksas Lietuvoje yra, žmonės mylisi ir mėgaujasi tuo. O tau tai kelia gėdą. Negerai, nuimu abi žvaigždutes ir nebeduosiu nei vienos, kad ir koks geras po to būtum.

Žinok, dar būna, kad mylisi dvi merginos, gali būti ir du vaikinai, gali būti net trys viename kambaryje, ar lovoje.

„Prabėgus pirmiems pažinties mėnesiams, ji suprasdavo kada aš noriu mylėtis, o kada jai užtenka padaryti man oralinį (moterys, kai tai suprasit, jūsų santykiai pakils į naują lygį).“

Tas pastebėjimas, kuris yra skliaustuose, čia kaip jį suprasti? Jūs esate daug gyvenime patyręs, kad galite dalinti tokius patarimus moterims? Per tris metus nuo tada, kai pradėjote flirtuoti, jūs daug tuomet turėjote išmokti, kad tokį patarimą davėte. Kiek lygių pasiekė jūsų santykiai, ar moters supratimas apie tave?

„Jos pusbrolis Aivaras pakvietė į savo gimtadienį, taip, ją vieną. nuvežiau ją į visai netoli esančią pirtį buvom sutarę, kad pasiimsiu ją apie 2 val. nakties, nervingai laukiau kol ji man paskambins, nesulaukęs paskambinau pats. Deja, kaip dažniausiai tokiais atvejais būna – telefonas išjungtas...“

Groja fanfarai, eina orkestras ir ką mes turime? Iš kur žinai, kad dažniausiai tokiais atvejais telefonas būna išjungtas? Ne pirmas kartas? Ar čia jau kitų perskaitytos istorijos ir pritaikymas savajai? Jei jau ne pirmas kartas su ja, tai kokie buvo kiti paaiškinimai?

Praleidžiam visą dalį apie oralinį seksą, jei tai buvo žaidimas, lai taip ir būna. Žiūrim kas buvo toliau ir koks yra Dovydas.

„Aš kelią pro gyvenimą skinuosi proto aštrumu, o ne kumščių stiprumu.“

Gerai, aš irgi taip darau, o kur tavo proto aštrumas, kad suprastum, kas ji tokia? Juk dažnai išjungti telefonai jau buvo. Net supratimą apie santykių naują lygį turi, o kur čia buvo proto aštrumas?

„Todėl noriu paprašyti patarimo bei trumpos ir aiškios savo moters elgesio analizės. Kaip man elgtis toliau? Ar jūs galėtumėte su tuo susitaikyti? Ar gali būti jog tai vienintelė jos klaida?“

Gaila, kad prašai moters analizės, o save analizuoji. Tu esi su ja ir tau reikia gyventi šalia jos. Todėl žiūrėk į save ir savo proto aštrumą panaudok savo veiksmų analizei.

Jei jau dažnai skaitai lrytas.lt "Bendraukime", dar dažniau paskaityk įdomesnes mokslines knygas apie žmonių bendravimą, kūno kalbą, atsiversk sociologijos vadovėlį. Jei manai, kad per tris metus, nuo tada, kada pradėjai flirtuoti su moterimis, sugebėjai viską suprasti ir manai, kad pirmoji sutikta moteris bus vienintelė ir nepakartojama, geresnių ir kitų negali būti, tai tu gali klysti.

Net ir toks variantas įmanomas – žmonės klysta, ypač pasirinkdami partnerį. Pasižiūrėk, kokia yra skyrybų statistika.

Kaip elgtis toliau - nepasakysiu. Bet akivaizdu, kad reikia žiūrėti kas dedasi ne tik tavo kieme, bet ir už jo ribų. Yra didesni miestai Lietuvoje, ten žmonės jaučiasi laisvesni ir labiau atsipalaidavę, nebijo nusišypsoti nepažįstamam žmogui.

Sveikinu atvykus į realybę. Belieka tik suprasti ją. Sėkmės!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.