Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Ledą laužantys radviliškietės patarimai, kaip įplieksti aistrą

Jau kurį laiką pastebite, jog reikalai lovoje su antrąja puse nekokie? O gal neseniai pradėjote susitikinėti su jums patinkančiu žmogumi, bet nežinote kaip pralaužti ledus? Pateikiu Jums keletą patarimų , kurie sužadins visus jausmus ir privers Jus ir Jūsų partnerį pažvelgti vienas į kitą naujomis akimis.

Daugiau nuotraukų (1)

Luka

Sep 22, 2014, 8:06 AM, atnaujinta Jan 30, 2018, 4:24 AM

1.Romantika

Geriausia, kad vakaras prasidėtu romantiškai: du kūnai linguoja židinio (o gal ir žvakių) šviesoje pagal ramią ir lyrišką muziką, kaip Gyčio Paškevičiaus ir Gerdos Damskytės-Rumšienės daina - Romansas dviems. Besimėgaudami šokiu pasikalbėkite su partneriu apie jausmus ir Jūsų santykius, palepinkite jį puokšte komplimentų. Nevenkite kartu išgerti kokteilio su brendžiu ir žaliosiomis citrinomis. Toks jausmingas šokis su dažnai kvapą gniaužiančiu pokalbiu kaipmat peraugs į kitą lygį.

2.Linksmybės

Po romantikos vairą perima linksmybės. Norėdami paįvairinti savo seksualinį gyvenimą, į jį įtraukite keletą erotinių žaidimų. Vienas iš jų – „Grietinėlės kūnas“. Iš dubenėlio traukite po vieną lapelį, ant kurio užrašyta kūno dalis. Būtent ant jos partneriui užpurkškite grietinėlės ir kuo seksualiau ją nulaižykite. Toks žaidimas turėtų sujaudinti iki pat kojų pirštų.

Sekanti linksmybė tiesiog šaldanti. Paimkite ledo gabaliuką ir juo švelniai bei seksualiai braukykite antrajai pusei per kūną tol, kol ledo visiškai nebeliks. Po to apsikeiskite rolėmis ir leiskite tai daryti Jūsų partneriui.

3.Aistra

Pasibaigus linksmybėms ir žaidimams pereikite prie paskutinės vakaro dalies – aistringo šokio savo mylimajam(i). Striptizas su seksualiu apatiniu trikotažu, grojant aistringai muzikai, išves partnerį iš proto ir viskas, ko jis trokš, tai kuo greičiau įsitempti Jus į lovą.

Tokia naktis tikrai pagerins santykius, kuomet liepsnelė jau bus užgesusi, bei pralauš ledus naujai užgimusiuose jausmuose. Tikiuosi mano patarimas padės!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.