Apie merginas, kurių „Facebook“ nuotraukose išryškintos krūtys

Štai, ir vėl aš. Praeitas straipsnis buvo, kokius įžvelgiau šiandienos vyrus ir moteris. Dabar noriu parašyti, ko siekia merginos ir vaikinai internete, ir kodėl dažnai lieka vieniši.

Jeigu mergina kelia į socialinius tinklus savo nuotraukas, kuriose pabrėžia krūtinę, autoriui susidaro įspūdis, kad ji - laisvo elgesio.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Jeigu mergina kelia į socialinius tinklus savo nuotraukas, kuriose pabrėžia krūtinę, autoriui susidaro įspūdis, kad ji - laisvo elgesio.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Tomas

Nov 17, 2014, 12:22 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 7:14 AM

Atviras kūno demonstravimas

Dažnai pastebime, kiek daug tiek vaikinų, tiek merginų demonstruoja savo kūnus. Savo nuotraukas įkelia į „Facebook'ą“, „Instagramą“ ar į įvairius pažinčių puslapius. Pavyzdžiui, mergina įkelia tokią nuotrauką, kur matosi jos didelė krūtinė. Pasipila „like“ ir komentarų lavina. Manau, patys žinot, kokie komentarai.

Kyla klausimas – ar tai dėmesio trūkumas? Ar noras būti populiariai? Tada iškyla didžiausia problema – į tokią merginą žiūri ne į kaip merginą, o kaip į žaisliuką principu „pasinaudoti ir mesti“. Po to pati mergina stebisi, kodėl daugelis vyrų nori tik „vieno“.

Na prasideda grandinė – pasipila įvairūs postai „Facebook'e“: „Kodėl vyrai nori iš manęs tik vieno? Visi vyrai kiaulės!!!“

Žinoma, kartais galima suprasti: jeigu įkelia tokias nuotraukas, tai reiškia, kad ji gali būti laisvo elgesio mergina. Na o vyrai lengvai tuo pasinaudoja.

Išvada – gal, merginos, baikit kelti tokias nuotraukas? Ar neturit kaip sužavėti vyrų, išskyrus savo krūtinę?

Akmenys taip pat keliauja ir į vyrų daržą – pasportavę vaikinai fotografuoja savo raumenis ir kelia į viešumą. Taip pat irgi susilaukdami dėmesio. Susidaro nuomonė, kad jie irgi kitaip nemoka sužavėti merginų, išskyrus demonstruojant raumenis.

Na, aišku viena – merginos lips kaip bitės prie medaus, nepagalvodamos, kad raumenys ar gražus kūnas neįkrečia papildomai proto. Na, bet koks skirtumas?! Jau geriau gražus pasportavęs ir negalvojantis, negu mąstantis žmogus bet negražaus kūno, ar ne?

Normalių vaikinų permetimas į draugų ratą

Dažnai merginos normalius vaikinus perkelia į draugų ratą (angl. Friendzone). Normalūs vaikinai stengiasi dėl merginos, bet ką darysi, kai mergina atsako: „Na, tu tik draugas, aš neįsivaizduoju tavęs kaip savo vaikino.“Teko pačiam tai patirti.

O kai sutinka kokį „marozą“ su trim „poloskėm“, be dantų, rūkantį, tai tuoj pat bėga pas tokius. O po to tokie pasinaudoja ir meta. Ir vėliau merginos ašaromis rašinėja „Facebook'e“: „Visi vyrai kiaulės, tik išnaudoja merginas!!!“. O tada kalti praktiškai lieka normalūs vaikinai, kurie taip apskritai nesielgia.

Susidaro nuomonė, kad merginoms patinka būti skudurais, o kai normalūs vaikinai nesielgia kaip su skuduru, tai iškart riečia nosį.

Vėl, akmuo į vaikinų daržą - jie labiau linkę rinktis visokias gražuoles, o jei dar pamato su didele krūtine, tai tuoj pat pradeda lipti prie jos, negalvodami, kad tokios gražuolės gali būti iš viso nemąstančios. Kaip sakoma, dažnai pasiteisina posakis: „Mergina ledinė, galva medinė“.

Išvada: pats laikas nustoti šitaip elgtis, nes jeigu šitaip toliau elgsitės, vargu ar pasiekę 30-uosius metus, turėsite antrąją pusę.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.