„Facebook“ tuštutėms: jūs kvailos ar tik labai nelaimingos?

Kaip numesti 5 kg per savaitę be jokių dietų? Kaip savęs nevaržant nepriaugti nė kilogramo? Garsiausios Lietuvos moterys (paauglių elitas ir siekiamybės) demonstruoja savo „tobulus“ kūnus ir pasakoja, kaip jos be jokių pastangų atsikratė 5 kg. ir daugiau.

Anot autorės, dažnai interneto gražuolių gyvenimas yra tik kūnas, kūnas ir kūnas, makiažo pamokėlės, sveika gyvensena (kur esmė ne sveikata, o kilogramų nepriaugimas), sportas, vyrų medžioklė, savęs bei savo fotomeninių darbų demonstravimas internete.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Anot autorės, dažnai interneto gražuolių gyvenimas yra tik kūnas, kūnas ir kūnas, makiažo pamokėlės, sveika gyvensena (kur esmė ne sveikata, o kilogramų nepriaugimas), sportas, vyrų medžioklė, savęs bei savo fotomeninių darbų demonstravimas internete.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Sigrida

2014-11-24 06:35, atnaujinta 2018-01-20 19:28

Jos teigia, kaip nesunku save prižiūrėti, kaip sveika gyvensena tapo jų gyvenimo būdu ir kaip lenva save kontroliuoti. Juk nejaugi jos pripažins, kad jos yra tik žmonės, kad yra moterys, kad kartais norisi šokolado, ledų ir saldžių kukurūzų jaukiai žiūrint filmą? Juk negalima taip atsipalaiduoti, negalima mėgautis maistu, juk sustorėsi ir būsi stora karvė. O juk tu esi moteris, tu gali save valdyti, save kontroliuoti, tu privalai turėti gražų kūną, juk vyrai myli tik lieknas.

Aš, aišku, ironizuoju. Manau, normalūs žmonės tai suprato. Tačiau kai kurios tai skaitydamos gali linksėti galva ir nuoširdžiai tikėti mano išsakytais žodžiais.

Lietuvoje labai daug gražių moterų, kurių gyvenimo tikslas – atrodyti gražiai, turėti gražų kūną. Tiesa, po kurio laiko tokios merginos verkia, kad nesulaukia tikros meilės, kad vyrai jomis tik pasinaudoja ir pan.

Tai labas rytas, ko tu gali norėti – jei pati save pristatai tik kaip gražų kūną, tai vyrai tik juo ir pasinaudoja.

Daug, labai daug Lietuvos merginų visą dėmesį skiria tik savo išvaizdai, sportui ir, kaip jos pačios teigia, knygoms. Tiesa, tos knygos būna apie sveiką gyvenseną arba „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“, kur esmė yra kūnas.

Žodžiu, tokių gražuolių gyvenimas yra tik kūnas, kūnas ir kūnas, makiažo pamokėlės, sveika gyvensena (kur esmė ne sveikata, o kilogramų nepriaugimas), sportas, vyrų medžioklė, savęs bei savo fotomeninių darbų demonstravimas internete.

Man gaila (ir be ironijos), labai gaila tokių merginų. Iš tikrųjų tokios merginos yra labai nelaimingos, jaučia tuštumą, gyvena labai nuobodžiai, nes gyvenime niekas daugiau nerūpi – tik jos pačios ir pasaulio apgaudinėjimas, kad „esu nuostabi, įdomi ir laiminga, pavydėkit man“.

Beje, įdomu, ką jos apgaudinėja, kad yra laimingos: save ar pasaulį? Nes kai iš tikrųjų esi laimimgas, kai gyveni įdomų ir prasmingą gyvenimą, tai savo suvalgyto sušio tikrai nedemonstruosi visam pasauliui.

Na, arba tokios merginos tiesiog yra nuoširdžiai kvailos ir net nesuvokia, kokios jos apgailėtinos ir kaip nuobodžiai jos gyvena. Jos nuoširdžiai tiki, kad yra pasaulyje gražiausios ir nulūžęs nagas ar išaugęs spuogas bei papildomas kilogramas yra didžiausios pasaulio tragedijos.

Gaila tokių merginų ir pikta, kad tokios merginos gadina dar nesubrendusias merginas ir kitokias, kiek įdomesnes mergaites verčia suvienodėti.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: gaisras Vilniaus daugiabutyje